Siz yeter ki evde kalın, Biz sohbeti size getiririz.

Canlı yayın kaçta başlamalı

• Kullanılan toplam oy
    33
Murat Ozcan sorusu ; Adem hocam öncelikle teşekkürler.Benim sorum mb100 kartlı vestel 48ua9300 tv lerde bein connect uygulaması smarta eklenebilirmi.yada best türkmenin yaptığı gibi farklı bir smart menü hazırlaanabilirmi

ozay Ozay ın sorusu ; merhaba hocam videolarınızı izliyorum panel tamirine başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz? çok mu zor bi iş

Siraç Çelik in sorusu ; Adem abi Samsung RU7100 ve RU7400 arasında ciddi görüntü farkı var mıdır?

Abdulmecit ISLN sorusu ; selamlar vestel 4 k hd modellerin numarasını nasıl öğrenebiliriz

Abdulmecit ISLN mesajının devamı: televizyonun arkasındaki yazanlardan hangisi tesekkurler

@Adem Helvacı hocam çok teşekkür ediyorum. Daha çok paneli, kartı konusunda çekincelerim vardı.
Tabi ki kabul etmem, nihayetinde servis yedek parçanın da sıfırını takmalı. Teşekkürler.

selman yorulmaz ; Adem bey merhabalar. Grundıg Led tv hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi akşamlar

Adem Hocam tüm emekleriniz için teşekkürler.

Exodia nın sorusu ; bi peki en kaliteli malzemeyi hangi marka kullanıyor. 10-15 bin tl parası olan birisi hangi tv yi almalı

Şule Temurtaş ın sorusu ; Vestel tv aldım Tivibu var diye ama kaldırıldı. Bunun için ne yapabiliriz?

@Adem Helvacı abi yazılım yenileme hızı ile ilgili bir konu açtım konu ile ilgili düşüncelerini paylaşırmısın

Teşekkürler

harika bir sohbet oldu devamı gelir umarım. ağzına yüreğine sağlık @adem hoca, emeği geçen tüm forumdaş arkadaşlara teşekkür ederiz...

Geri
Üst Alt