grezimonk
Süper Üye
- 21 May 2018
- 753
geçti o günler artık %100 aşılama olmadan pandemi bitmez...Edit: yazdıklarım fazla gereksiz boş olduğu için
Sildim hiç gerek yok aşı tarşıtmasına
Keyfe keder olan olur olmayan olmaz.
geçti o günler artık %100 aşılama olmadan pandemi bitmez...Edit: yazdıklarım fazla gereksiz boş olduğu için
Sildim hiç gerek yok aşı tarşıtmasına
Keyfe keder olan olur olmayan olmaz.
geçti o günler artık %100 aşılama olmadan pandemi bitmez...
Aynen öyle halkın çoğunluğu aşı olmazsa bu illetten kurtulmamız uzun sürecek gibi.
DSÖ saçmalıyor... aşısızlıktan panik çıkartık sağa sola saldıracak tipler var sanıyorlar...mRNA aşısında bence 2 doz yeterli... 3. ve 4. doz gereksiz... aşılanmamış insanları aşılayacaklarına saçmalayıp duruyorlar...
Şimdi bu DSÖ ne demek istiyor. Yoksa biz mi ne yanlış algıya sürükleniyoruz.. Ya da DSÖ nün dediğini önceden söyleyenler de haklımı çıkacak.
Dün bir mesaj yazdım ağır geldi yine anlaşılan, halbu ki azıcık aklımızı normal rutinine çekelim istemiştim... Neyse ki yedekte duruyor, kendimi tekrar gözden geçirmem için.
Amerika DSÖ'yü tefe koymuştu ilk zamanlarDSÖ saçmalıyor... aşısızlıktan panik çıkartık sağa sola saldıracak tipler var sanıyorlar...mRNA aşısında bence 2 doz yeterli... 3. ve 4. doz gereksiz... aşılanmamış insanları aşılayacaklarına saçmalayıp duruyorlar...
aşı karşıtları enfekte olup hepsi geberip gidecek... merak etmeyin hepsi çürümüş leş...
aşı karşıtları enfekte olup hepsi geberip gidecek... merak etmeyin hepsi çürümüş leş...
o leşlerde kobay fare diyor ya...Ben aşı karşıtı değilim ama burada aşı karşıtı olan, en azından aşıdan çekinen insanlar var mı illaki vardır. Şimdi onlara çürümüş leş demek hoş değil. Resmen hakaret.
o leşlerde kobay fare diyor ya...
Ağır olmuş cevabın , sanki yıllar önce izlediğim bir film gerçek olacak gibi görünüyor ,belki biz göremeyiz ama olacak mutlaka.Daha şimdiden başlamış ,zaten bir kutuplaşma var ,buna bir de "aşı kutbu" eklenirse hiç şaşırmam.Gebermek -leş ,bunların kibarları varken ,bu şekilde yazmak iyi olmamışaşı karşıtları enfekte olup hepsi geberip gidecek... merak etmeyin hepsi çürümüş leş...