Sefa06
Aktif Üye
- 24 Haz 2018
- 142
İleriyi bekleyemedim hocam ilk başlarda avr filan dediniz kafam karıştı sonunda olan oldu ?İyi, halletmiş olmanıza sevindim.
Tatmin etmezse ileride daha gelişmiş bir sisteme geçersiniz.![]()
Son düzenleme:
İleriyi bekleyemedim hocam ilk başlarda avr filan dediniz kafam karıştı sonunda olan oldu ?İyi, halletmiş olmanıza sevindim.
Tatmin etmezse ileride daha gelişmiş bir sisteme geçersiniz.![]()
İleriyi bekleyemedim hocam ilk başlarda avr filan dediniz kafam karıştı sonunda olan oldu ?
![]()

Hoparlörler sıfır aldım avr ve subwoofer ikinciel sıfır sayılır ? 2200 maal olduKomple takımı dizmişsiniz maşallah.
Umarım tatmin eder. Kaça mal oldu? 5000 vardır herhalde?
Bir de araştırıp karar verseydiniz derim bu işe.![]()
Hoparlörler sıfır aldım avr ve subwoofer ikinciel sıfır sayılır ? 2200 maal oldu
Yok hoparlör sıfır aldım mağazadan. Avr ile subwoofer ikinciel aldım birindenHepsi ikinci el yani? Tek bir satıcıdan takım halinde mi aldınız?
Yok hoparlör sıfır aldım mağazadan. Avr ile subwoofer ikinciel aldım birinden

Tamam teşekkürler daha iyisi sizin olsun.birde hocam şimdi ben mi boxu TV'ye takıyorum TV'den arc ile ses alıyorum mix boxun gonderdigi dts .5.1 sesleri alabiliyormuyum yoksa cihazı avr ye baglamammi gerekAVR sanırım 4K video sinyalini desteklemiyor, bilginiz olsun.
Ses için kullanırsınız da, 4K video sinyali gönderemeyebilirsiniz TV'ye. (Box, konsol, pc vs. takacaksanız eğer.)
Yine de iyi günlerde kullanın. Bir ses performansı videosu bekliyoruz diyeyim o zaman.
Özelden size demo bulabileceğiniz bir site paylaşabilirim.![]()
Taksitle aldım bende hocam ? inşallah daha iyileri sizlerin olur.ya admlar king, kullanacakları sisteme bak. benimde ses anfisi bozuldu buna bakıyordum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dükkandaki pc bağlıyacağım
Tamam teşekkürler daha iyisi sizin olsun.birde hocam şimdi ben mi boxu TV'ye takıyorum TV'den arc ile ses alıyorum mix boxun gonderdigi dts .5.1 sesleri alabiliyormuyum yoksa cihazı avr ye baglamammi gerek
ya admlar king, kullanacakları sisteme bak. benimde ses anfisi bozuldu buna bakıyordum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dükkandaki pc bağlıyacağım

Evet a65l8900TV'den ARC ile aldığınız için ses geliyor evet ama sesi TV'mi çözüyor yoksa receiver mı çözüyor ona bakmak gerek.
Sizin TV Arçelik miydi? Neydi sizin TV?
A
Evet a65l8900
Tamam teşekkürler bı bakayım sinyal geldiğinde avr nin ekranında yazıyor galibaSizin ihtiyacınız olan işlem Passthrough ama TV'de böyle bir seçenek olmaz muhtemelen. (Hele ki Arçelik'te.)
TV'nizin kılavuzuna baktım, aşağıdaki kısımlara bakın derim.
AD Dönüştürme dediği yere bir bakın derim. Analog digital dönüştürme muhtemelen.
DTS DRC kapalı olsun.
![]()
HDMI ARC ve CEC bağlantısı;
![]()
Tamam teşekkürler bı bakayım sinyal geldiğinde avr nin ekranında yazıyor galiba