blaki
Süper Üye
- 18 Eyl 2018
- 510
İlginçmiş, tamir edilemedi mi peki?
İçerideki taş direnç yanmış onu değiştirdim düzeldi
İlginçmiş, tamir edilemedi mi peki?
İçerideki taş direnç yanmış onu değiştirdim düzeldi
Kontrol ettim herhangi bir ısınma yok.subwoofera elinizde dokunun bakın bakalım ısınma var mı . Bendeki z906 bu sebeble bozuldu uzun süre kapatmadığım için
Hocam cihazdan arc ile ses alamadim maalesef geri satcam çevremde avr sistemlerden hiç yok ikinci el.taksitle sıfır almayı düşünüyorum Onkyo TX-SR393+Pioneer S-ES21TB şekilden ilerdede subfower alırım nasıl olur senceKoaksiyel'den DTS aktarılamıyor benim bildiğim.
Optik bağlantıdan da DTS ve Dolby sesler sadece belirli bir bit oranına kadar aktarılabiliyor.
O yüzden HDMI en iyi seçenek bence.
Ben arkadaşa 2. el AVR sistem toplayabilir demiştim ama ikinci el de güzel ürünlere denk gelmek sabırlı olmayı gerektiriyor.
Her zaman güzel ürün bulunamıyor.
Hocam cihazdan arc ile ses alamadim maalesef geri satcam çevremde avr sistemlerden hiç yok ikinci el.taksitle sıfır almayı düşünüyorum Onkyo TX-SR393+Pioneer S-ES21TB şekilden ilerdede subfower alırım nasıl olur sence
Arçelik hocam diğer tvim de Regal ikinsinde denedim arc çıkışına bağlayıp ayarları yapıyorum ama ses alamıyorum yinedeKullanım kılavuzunu gözden geçirdiniz mi? Sizin TV Vestel miydi?
Cihazın ayarlarına baktınız mı?Arçelik hocam diğer tvim de Regal ikinsinde denedim arc çıkışına bağlayıp ayarları yapıyorum ama ses alamıyorum yinede
Evet hocam çok uğraştımCihazın ayarlarına baktınız mı?
Bu ayarı kapatmayı denediniz mi?Evet hocam çok uğraştım
Hallettim hocam teşekkürlerBu ayarı kapatmayı denediniz mi?
Bir yerde bir terslik olmalı bence.
Hallettim hocam teşekkürler
Sorun kablodaymis şuan çalışıyor TV nin kumandasi ile ses ve sistem açılıp kapanıyorİyi, halletmiş olmanıza sevindim.
Tatmin etmezse ileride daha gelişmiş bir sisteme geçersiniz.
Sorun kablodaymis şuan çalışıyor TV nin kumandasi ile ses ve sistem açılıp kapanıyor