O zaman size nokta atışı bilgi paylaşıyorum şu an;
Yukarıda verdiğim tüm bilgiler doğru olmakla birlikte (Ki sevgili
teknovest de beni doğrulamış) sadece bu duruma özel olarak olayın doğruluk ve dürüstlük payı var diyorum ancak, bunda belirleyici etken şu.
Size yazdıktan sonra 7909 lar hakkındaki bilgilerimden teeddüt ederek arkadaşımı aradım ve bilgiyi doğruladım.
Servisin verdiği fiyatta eğer koşullar bu ise sorun yok, hareket planlarında ve süreçte de sorun yok zira 7909 lardaki yukarıda ahsettiğim kronik sorunlar nedeniyle, Yine sevgili
F
fikoloji ve
teknovest in bileceği, geçmişte VESTEL de yaşanan MB70 kronik sorunlarına karşılık MB90 ile modifiye edilmesi durumu sizin bu tv de de uygulanıyor olacak.
Yani aslında sizin tv nin sadece anakartı değişmeyecek, anakart ile birlikte power kablo ve wifi kartı ve hatta uzaktan kumandanız dahi değişecek.
Aslında sizin tv bundan sonra 7909 olmayacak daha yeni model olacak lakin servis bu işlemi GERÇEKTEN yapacak ise olacak bu durum.
Bunu anlayabilmenizin en kolay yolu şu.
1500tl yi verin, Analarının ak sütü gibi helaldir o para onlara zira burada yazmayacak olsam da anakartın gerçek fiyatını da öğrendim, LG gibi 500-600tl lik kartı size 1300tl ye satmıyorlar o konuda içiniz rahat olsun.
Yalnız her ne olursa olsun eski anakart, eski kumanda ve eski wifi kartınızı isteyin zira netice itibari ile siz 1500tl para vererek zaten aslında bu yeni gelen ürünleri ve servisin size sunduğu hizmeti satın almış oluyorsunuz.
7909 serisinde firma artık tamamen revizyona gittiği için eski kartları almıyor (Bilgiyi teyit ettim) bu nedenle servisin de çekinmeden size eski parçaları vermesi lazım (Nasılsa bozuk)
Eğer servis eski parçaları vermekte tereddüt ediyor veya vermiyor ise, tv tamir edildi anakart değişti dendiği halde halen eski android sisteminizle aynı, eski kumandanız ile kullanmaya devam ediyor durumdaysanız o işte bir bit yeniği arayabilirsiniz