Samsung neyse de hocam lg yatırım yapmasa bu kalitesizlikle çoktan tarihin en derin raflarında yerini alırdı.En son cep telefonu g4 kronik bootloop sorunundan sonra servisler bu olaydan sonra klima bile satamaz hale gelmiştik diyorlardı.
Şuan lg nin cep telefonu alınmaz.
klima alınmaz.Zira forumlarda lg nin inverter motoru övülüyor bana göre Gmcc toshiba hala en kral kompresör leri üretiyor fiyat /performans olarak.
vestel çamaşır makinemde lg inverter motor kullanılmış bazen fırçalı motor gibi sürtme sesi geliyor hele ki yüksek devirde vıyn vıyn diye ses yapıyor.
tv kısmına uzun uzun yazmak lazım ama en son
Adem Helvacı hocamın tv videosunu izledim tüm markalar 0.5 ve yukarısı kalınlıkta cam kullanırken lg ne hikmetse 0.3 cam kullanıyor.
kısaca isteyen istediğini desin lg den çöp tenekesi bile alınmaz.??
Philips konusunda ise evet dedikleriniz bir kısmını biliyorduk ama isim hakkını sattığını bilmiyordum zira laptoplarda lg Philips paneller çok hoşuma gidiyordu.
Geçen dh tan bir arkadaş oled tv için danıştı çok bilgim olmasada sohbet ettik kendisi Philips ve Sony nin oled ürettiği söyledi .Dedim oled üreticş tek firma lg diye biliyorum yok üretmeye başlamışlar dedi .