teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,163
- 65
Emin olmamakla birlikte ,firma tarayıcısını güncellemesi lazım diye biliyorum ki serttifikalar da güncellensinBekleyip görelim bakalım o halde.
Bu konuda vestel efendinin suçu olmayabilir yani.

Emin olmamakla birlikte ,firma tarayıcısını güncellemesi lazım diye biliyorum ki serttifikalar da güncellensinBekleyip görelim bakalım o halde.
Bu konuda vestel efendinin suçu olmayabilir yani.
Böylece serttifika problemi çözülmüş olur*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
evet abim doğru ben nerden bulacam konuyuBöylece serttifika problemi çözülmüş olurEline sağlık ,şimdi o konuyu arayacaklar bari kısaca anlatsaydın
![]()
O zaten Allah'ın emriAbi vallaha konuyu anlatıcamda korktum yanlış anlatırım brick olurlar diye![]()
O zaten Allah'ın emri,bari link verseydin, bu yaşta aratacaksın beni
![]()
Şöyle bir Abimiz anlatmış konuyu yazma hakkı vermeyi.
![]()
Link silinmis tekrar eklermisiniz. Ayrica bu yontem mb211s anakartlarda ise yarar mi? Usb den anakarta en yuksek yazilimi yukledim yine degisen birsey olmadi. Youtube internet tarayici falan cogu smart uygulamasi calismiyor bu setifika sorunundan oturu*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Linkte cevap yazıldı.Link silinmis tekrar eklermisiniz. Ayrica bu yontem mb211s anakartlarda ise yarar mi? Usb den anakarta en yuksek yazilimi yukledim yine degisen birsey olmadi. Youtube internet tarayici falan cogu smart uygulamasi calismiyor bu setifika sorunundan oturu
Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler. Tv de su an v3.33.17.4 yazilimi var. Acaba tv ye vestelin v3.33.17.6 yazilimini yuklesem degisen bir sey olur mu?Mb211 Yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karttır. Üzerindeki uygulamalar yetersiz geliyorsa android box alıp kullanmanız gerekir.