Sertifika sorunu

Bende de hbb kapalı fakat sorun devam ediyor. Deneye deneye girdim ama yine hata veriyor

Sanirim bugun butun vestel tv lerde ayni problem var ? belki 10 kere tv yi formatladim

IMG-20210930-WA0004.jpg

Sanirim bugun butun vestel tv lerde ayni problem var ? belki 10 kere tv yi formatladim

IMG-20210930-WA0004.jpg
Bende aynı şekilde başka yerden bulan arkadaşlar olursa burayada yazarlarsa çözüldü diye bırakmazlarsa sevinirim

mümkünse televizyonuza telefonun internetini (wifi) üzerinde verip deneyebilirmisiniz.

Ben de aynı sorunu foruma iletmek için sayfaya girmiştim. Benim TV de MB100 olup üzerindeki yazılım 2.15.25

Smart portalda veya hbb datalarında geçici sorun yada çalışma vardır. Data gelmediği için bu tarz uyarılar ekrana gelir. Yayıncı kuruluşlar ve tv üreticileri bu sorunu gidermek için çalışma yapar ve sorun giderilir. Son kullanıcıyı aşan bir durumdur. Sorunun giderilmesini beklememiz gerekiyor. Yayıncı kuruluş sorunu giderene kadar internet bağlantısını kapatarak tv yi kullanın uyarı gelmeyecektir.

Smart portalda veya hbb datalarında geçici sorun yada çalışma vardır. Data gelmediği için bu tarz uyarılar ekrana gelir. Yayıncı kuruluşlar ve tv üreticileri bu sorunu gidermek için çalışma yapar ve sorun giderilir. Son kullanıcıyı aşan bir durumdur. Sorunun giderilmesini beklememiz gerekiyor. Yayıncı kuruluş sorunu giderene kadar internet bağlantısını kapatarak tv yi kullanın uyarı gelmeyecektir.
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacak bir şey yok şimdilik

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacak bir şey yok şimdilik
Bu tarz sorunlar hep üretici firma ile yayıncı kuruluşlar tarafından düzeltiliyor. Bu ilk değil son da olmayacak yaklaşık 6-7 Ay önce farklı markalarda da yaşanmıştı.

Bu tarz sorunlar hep üretici firma ile yayıncı kuruluşlar tarafından düzeltiliyor. Bu ilk değil son da olmayacak yaklaşık 6-7 Ay önce farklı markalarda da yaşanmıştı.
Bilgilendirme icin tesekkurler

Hbb tv açıksa kapalı konuma alıp denermisin

Teşekkür ederim desteğiniz için onu kapattım düzelmedi tvyi kapatıp açtım düzelmedi en son fişi çektim biraz bekledikten sonra tekrar açtım normale döndü ne varsa Türk usulünde var :))

Geri
Üst Alt