Abi iyi güzel söylüyorsunuz da diyelim o şekilde düzeliyo niye ben hizmeti kapatmak zorunda kalayım ki vestelin çözmesi gerekiyor bu sorunu bendede oldu aynı durum ..Ayarlar, güvenlik ayarları, hbbtv kapalı konuma getirin.
Yayıncı kuruluşun sağladığı içeriklerden kaynaklanıyor uyumsuzluk oluyor vestelle fazla ilgisi yok o yüzden hbbtv'yi kapatmak en iyi çözüm oluyor gereksiz bir servis zatenAbi iyi güzel söylüyorsunuz da diyelim o şekilde düzeliyo niye ben hizmeti kapatmak zorunda kalayım ki vestelin çözmesi gerekiyor bu sorunu bendede oldu aynı durum ..
Bu tarz sorunlar hep yayıncı kuruluşlar tarafından çözüldü. Sadece Vestele özgü bir sorun değil son günlerde bir çok markada bu sorun var. Size hbb yi kapatın denmesinin nedeni yayıncı kuruluştan gelen hatalı datalar çözüme ulaşıncaya kadar sürekli değilAbi iyi güzel söylüyorsunuz da diyelim o şekilde düzeliyo niye ben hizmeti kapatmak zorunda kalayım ki vestelin çözmesi gerekiyor bu sorunu bendede oldu aynı durum ..
Cevap verildiği için tekrar yapmıyorum ?Abi iyi güzel söylüyorsunuz da diyelim o şekilde düzeliyo niye ben hizmeti kapatmak zorunda kalayım ki vestelin çözmesi gerekiyor bu sorunu bendede oldu aynı durum ..
Aynı hata bende de mevcut hbbtv yi kapatıp tarihi güncellememe rağmen sorun devam ediyor başka bir yolu var mı herkes hbbtv demiş ama onunla da bu sorun çözülmüyor
Bende de aynı sorun var şu anda
dostum denedim ama bu yöntem işe yaramıyor ne yazık ki, başka bir çözüm önerin var mı ?
Konuya arkadaşları dahil edelim.dostum denedim ama bu yöntem işe yaramıyor ne yazık ki, başka bir çözüm önerin var mı ?