K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
Adem hocam 49ud9400 tv im var 4yillik tv garantisi bitti dogal olarak.simdi ekranda 1 taneBöyle umarsızca yazıyormuş gibi algılanmak istemem arkadaşlar lakin tv leriniz yaklaşılk 4-5 yaşlarına geldi ve ekranda titreme, yatay/dikey çizgiler çıkartmaya başladıysa %90 sel dediğimiz panelin hücre yapısından yani halk tabiri ile komple panelden kaynaklanıyor bu sorunlar.
Sota Ahmet kardeşim hatırlar, Yaklaşık 2-3 yıl önce DH forumunda beni topa tuttular ''Bu kadar yüksek bedeller ile bu tv leri alıyorsunuz ancak 4-5 yıl sonra çöpe atacaksınız'' dediğim için.
Benim yeni dünya teknoloji anlayışım bu sevgili arkadaşlar, Uzun garantili, Yüksek özellikli ancak düşük bütçeli ürünler alıp, 4-5 yıl kullanıp sonra stres olmamak. 4-5 yıl beni götürsün, verdiğim paranın hakkını versin sonra bozulursa bozulsun kafama takmayayım çok para verdim de bozuldu diyerek
Beyaz eşyada sizlere istisnasız tavsiyem bilinen firmaların alt markalareını alın ve ek 4 yıl garantisini yaptırın, 7 Yıl kafanız rahat olsun 7 yıldan sonra fazladan çalıştığı her sene size piyango olur )
Elektronik ürün guruplarında maalesef bunu yapmıyorlar zira TV gurubunda kâr marjı çok düşük.
%90 paneliniz arızalı, kalan %10 luk olasılık için servise muayene ücreti verip vermemek sizin kararınız
yatay cizgi cikti youtube da bantla felan bubarizayi cozuyilar nedersin ise yarami sence Adem Helvacı