sanko86
Süper Üye
- 28 Ocak 2020
- 1,377
- 38
Tamir olur neden olmasın fakat uygun fiyata yaptırmak önemli olan.
Adem Helvacı abinin yönlendireceği bir adres çözüm olabilir.
Yatay çizgiler ciddi sıkıntı hocam. Kulaksız panelse lazere girmesi lazım, onun da maliyeti yüksek, lazer operasyonu panel parası kadar, panel parası tv fiyatı kadar neredeyseTamir olur neden olmasın fakat uygun fiyata yaptırmak önemli olan. Adem Helvacı abinin yönlendireceği bir adres çözüm olabilir.
Adem Helvacı hocam youtube da takipteyiz?50pus8505 nasildir sizceYatay çizgiler ciddi sıkıntı hocam. Kulaksız panelse lazere girmesi lazım, onun da maliyeti yüksek, lazer operasyonu panel parası kadar, panel parası tv fiyatı kadar neredeyse
TV iyidir deAdem Helvacı hocam youtube da takipteyiz?50pus8505 nasildir sizce
Servis olarak mi sıkıntılı de derken ?TV iyidir de
de kısmı biraz sıkıntılı biliyorsunuz
49ua9800 android olanServis olarak mi sıkıntılı de derken ?
Yoksa 49ud9800 vestel mi alalim 3 sene garantili
Yani ud9400 den memnundum smarti felan iskenceydi ama goruntusu iyiydi bu ne sekilde bilemiyirum tabi?Görüntü kalitesini beğenirseniz fazla para vermeye gerek yok düşüncesindeyim.
Genelde ömürleri bir oluyor.O yüzden fazla para vermeye gerek yok diyorum.Fakat işlemci farkını smart uygulamalarda açık ara hissediyorsunuz.Yani ud9400 den memnundum smarti felan iskenceydi ama goruntusu iyiydi bu ne sekilde bilemiyirum tabi?
Simdi bulundugum konumda 49ua9800 bulamiyorum netten alicam. Goruntu kalitesi ud9400 le aynimidirGenelde ömürleri bir oluyor.O yüzden fazla para vermeye gerek yok diyorum.Fakat işlemci farkını smart uygulamalarda açık ara hissediyorsunuz
Abi 55R752U yu neden düşünmüyorsun? Kasa kalın diye mi?Servis olarak mi sıkıntılı de derken ?
Yoksa 49ud9800 vestel mi alalim 3 sene garantili
49ua9800 android olan
Bi bakayim hocamAbi 55R752U yu neden düşünmüyorsun? Kasa kalın diye mi?
Israrla uyarıyorum dostlar o paneli her zaman bulamazsınız
Cok eski duruyo hocam biraz daha yeni tip olsa olbilirmis ayagi v.sBi bakayim hocam
Panel tipi nedir abi?Abi 55R752U yu neden düşünmüyorsun? Kasa kalın diye mi?
Israrla uyarıyorum dostlar o paneli her zaman bulamazsınız
AMVA3
Panel tipi nedir abi?
Ayağı konusuna bastım kahkahayı . Adem panel diyor sen ayağından bahsediyorsun sevgili kaya.cihat92Bi bakayim hocam
Cok eski duruyo hocam biraz daha yeni tip olsa olbilirmis ayagi v.s