Seg tv yatay çizgiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aarslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamir olur neden olmasın fakat uygun fiyata yaptırmak önemli olan. @Adem Helvacı abinin yönlendireceği bir adres çözüm olabilir.

Tamir olur neden olmasın fakat uygun fiyata yaptırmak önemli olan. @Adem Helvacı abinin yönlendireceği bir adres çözüm olabilir.
Yatay çizgiler ciddi sıkıntı hocam. Kulaksız panelse lazere girmesi lazım, onun da maliyeti yüksek, lazer operasyonu panel parası kadar, panel parası tv fiyatı kadar neredeyse :)

Görüntü kalitesini beğenirseniz fazla para vermeye gerek yok düşüncesindeyim. :krokop

Görüntü kalitesini beğenirseniz fazla para vermeye gerek yok düşüncesindeyim.
Yani ud9400 den memnundum smarti felan iskenceydi ama goruntusu iyiydi bu ne sekilde bilemiyirum tabi?

Yani ud9400 den memnundum smarti felan iskenceydi ama goruntusu iyiydi bu ne sekilde bilemiyirum tabi?
Genelde ömürleri bir oluyor.O yüzden fazla para vermeye gerek yok diyorum.Fakat işlemci farkını smart uygulamalarda açık ara hissediyorsunuz.

Genelde ömürleri bir oluyor.O yüzden fazla para vermeye gerek yok diyorum.Fakat işlemci farkını smart uygulamalarda açık ara hissediyorsunuz
Simdi bulundugum konumda 49ua9800 bulamiyorum netten alicam. Goruntu kalitesi ud9400 le aynimidir

Servis olarak mi sıkıntılı de derken ?
Yoksa 49ud9800 vestel mi alalim 3 sene garantili

49ua9800 android olan
Abi 55R752U yu neden düşünmüyorsun? Kasa kalın diye mi?
Israrla uyarıyorum dostlar o paneli her zaman bulamazsınız :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt