Seg marka televizyonunun kırmızı ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karemevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım verildi.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkür ederim, şuan yanımda 32gb lik flash tan başka yok. yükleyip götürüp deneyecem. ilginiz için tekrar teşekkürler.

Yazılım yüklenirken ekran kapalimi olacak, kırmızı ışık sabit mi yanacak, TV kendiliğinden açılır mı yoksa bir süre bekleyip benim mi açmam gerekiyor, hangi tustan açmam gerekiyor

Son düzenleme:
20230326_122714.jpg

Merhaba Hocam,
Aynı sorun bende de var fakat seg yazısı silik bir şekilde geliyor tekrar yazılımı yüklesek düzelir mi?

İlginiz için teşekkürler.

20230326_122714.jpg

Merhaba Hocam,
Aynı sorun bende de var fakat seg yazısı silik bir şekilde geliyor tekrar yazılımı yüklesek düzelir mi?

SEG yazısı silik geliyorsa tv nin ledleri çalışmıyordur yazılımla alakası yok ses var mı?

SEG yazısı silik geliyorsa tv nin ledleri çalışmıyordur yazılımla alakası yok ses var mı?
ses de yok hocam seg yazısı silik geliyor sonra alttaki kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor

20230326_122714.jpg

Merhaba Hocam,

Yazılım verildi.

hocam dosyayı indir dediğim zaman hata veriyor

Hata;
"Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir."

hocam dosyayı indir dediğim zaman hata veriyor

Hata;
"Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir."
Bildirime tıklayın tekrar deneyin.

hocam ben verdiğiniz yazılımı, belirttiğiniz şekilde yükledim ancak tv açılmıyor. ok tusu basılı iken fişi taktım kırmızı ışık hızlı yanmaya başladığında elimi ok tuşundan çektim, bekliyorum hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor bayağı bir süre sonra ışık sönüyor ama tv açılmıyor. bir kaç defa denedim ama olmadı. seg yazısı da çıkmıyor. yardımcı olur musunuz lütfen.

hocam ben verdiğiniz yazılımı, belirttiğiniz şekilde yükledim ancak tv açılmıyor. ok tusu basılı iken fişi taktım kırmızı ışık hızlı yanmaya başladığında elimi ok tuşundan çektim, bekliyorum hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor bayağı bir süre sonra ışık sönüyor ama tv açılmıyor. bir kaç defa denedim ama olmadı. seg yazısı da çıkmıyor. yardımcı olur musunuz lütfen.
Farklı bir flash bellek ile deneyin.

@By_Trol, denedim yine olmadı? ne yapmam gerekiyor veya ne sorun olmuş olabilir? donanımsal bir sıkıntı mı var acaba?

@By_Trol, denedim yine olmadı? ne yapmam gerekiyor veya ne sorun olmuş olabilir? donanımsal bir sıkıntı mı var acaba?
Nasıl yapıyorsun işlemi ,yani tvye nasıl atıyorsun ,usb bellekten başlayıp yazarsan incelerim durumu :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt