Hımm, anten takılı ,ses de yok görüntü de yok ,ses olsaydı panele ışık tut bakalım derdim (led bar arızası)teraspy, 2 gb lık flash belleği önce fat32 formatında biçimlendirdim, daha sonra verilen zip dosyasının içindeki üç tane dosyayı flash ın içine kopyaladım. flash ı tv ye takıyorum, kumandadan ok tuşuna basılı tutup tv nin fişini takıyorum kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başlayınca elimi ok tuşundan çekiyorum, yaklaşık bir dk. kadar kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor sonra tamamen sönüyor, hepsi bu. tv açılmıyor. tekrar aç kapatta yapsam kırmızı ışık yanıp sönüyor simsiyah ekran. kapalı gibi seg yazısı falan yok.
Bir ihtimalle donanımsal sıkıntı gibi görünüyor,beslemede de sorun olabilir, yanlış yönlendirmeyeyim ama arka kapak açılıp şişmiş - genelde üstten şişme olur - kapasitör var mı kontrol edilmeli ,bu arada sevgili dostumteraspy, anten takılı ses de yok, kumandadan kapatınca sabit kırmızı led yanıyor. tekrar kumanda dan açınca eskisi gibi kırmızı ışık bir kaç defa yanıp sönüyor tv açılmadan sönüyor ekran gelmiyor ama.
Donanımsal bir hata ibi geliyor anakart uydu tuner entegresinden yapabilir incelemek lazımteraspy, anten takılı ses de yok, kumandadan kapatınca sabit kırmızı led yanıyor. tekrar kumanda dan açınca eskisi gibi kırmızı ışık bir kaç defa yanıp sönüyor tv açılmadan sönüyor ekran gelmiyor ama.
Standby ledi yanmıyorsa öncelikle besleme kartı kontrol edilmelidir.![]()
Prize taktım fakat tv ışığı hiç gelmiyor prizi kontrol ettim çalışır durumda yardımcı olur musunuz
Standby ledi açıkmış gibi işlem yapıyorsa, (TV açıkken standby ledi normalde sönüyorsa) Led bar arızası var demektir. TV' ye çok yakın olacak şekilde telefonun feneri ile ışık tutun. belli belirsiz görüntü varsa led bar arızası var demektir.![]()
Prize taktım fakat tv ışığı hiç gelmiyor prizi kontrol ettim çalışır durumda yardımcı olur musunuz