Seg marka televizyonunun kırmızı ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

deyer2000

Yeni Üye
24 Mar 2023
6
42
Yazılım verildi.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkür ederim, şuan yanımda 32gb lik flash tan başka yok. yükleyip götürüp deneyecem. ilginiz için tekrar teşekkürler.

Yazılım yüklenirken ekran kapalimi olacak, kırmızı ışık sabit mi yanacak, TV kendiliğinden açılır mı yoksa bir süre bekleyip benim mi açmam gerekiyor, hangi tustan açmam gerekiyor

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

btm71

Yeni Üye
27 Mar 2023
4
34
20230326_122714.jpg

Merhaba Hocam,
Aynı sorun bende de var fakat seg yazısı silik bir şekilde geliyor tekrar yazılımı yüklesek düzelir mi?

İlginiz için teşekkürler.

B Çevrimdışı

btm71

Yeni Üye
27 Mar 2023
4
34
hocam dosyayı indir dediğim zaman hata veriyor

Hata;
"Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir."

D Çevrimdışı

deyer2000

Yeni Üye
24 Mar 2023
6
42
hocam ben verdiğiniz yazılımı, belirttiğiniz şekilde yükledim ancak tv açılmıyor. ok tusu basılı iken fişi taktım kırmızı ışık hızlı yanmaya başladığında elimi ok tuşundan çektim, bekliyorum hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor bayağı bir süre sonra ışık sönüyor ama tv açılmıyor. bir kaç defa denedim ama olmadı. seg yazısı da çıkmıyor. yardımcı olur musunuz lütfen.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
hocam ben verdiğiniz yazılımı, belirttiğiniz şekilde yükledim ancak tv açılmıyor. ok tusu basılı iken fişi taktım kırmızı ışık hızlı yanmaya başladığında elimi ok tuşundan çektim, bekliyorum hızlı hızlı yanıp sönmeye devam ediyor bayağı bir süre sonra ışık sönüyor ama tv açılmıyor. bir kaç defa denedim ama olmadı. seg yazısı da çıkmıyor. yardımcı olur musunuz lütfen.
Farklı bir flash bellek ile deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt