D
duncan6767
Yeni Üye
- 14 Eki 2021
- 22
- 43
ha evet. gittim aldım kablodan sırf denemek için sonuç aynı. kısık ses.RCA kablo fotoğrafı:
ha evet. gittim aldım kablodan sırf denemek için sonuç aynı. kısık ses.RCA kablo fotoğrafı:
En iyisi satın aldığın kişiye mesaj atıp sor ,"bunun sesi neden fazla çıkmıyor" diye ,varsa yapılacak bir şeyi sana yazsın ,yoksa geri vereceğim dersinha evet. gittim aldım kablodan sırf denemek için sonuç aynı. kısık ses.
Senin ve bizlerin daha çok yolu var sevgili Alaattin abi ?Bana bir şey kalmamış,hepsini umuta vermişsin mübarek
Ya hadi kalk git işine, sen legolarınla oynarken benim elimden AKAI, Nordmende amfiler geçiyordu.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama....
Bu kadar da olmaz ki, bir şeyi bilmiyorsan, bilmiyorsundur.
Yüce, ulu, bilge, hocaların hocası, exper, degüstatör, gurme, mühendis, yazılımcı, profesör, doçent doktor Umut BARIŞ şu konu üzerinde en az 5-6 kere yanlış bilgi verip doğal olarakta konuyu açan arkadaşımızı yanlış yönlendirdin.
Gerek yok....
Bir konu hakkında bilgin yok ise kimse sana kızmaz.... Özellikle bu forumda.
Sadece gülüyorum yorumuna sevgili Umut BARIŞ.Ya hadi kalk git işine, sen legolarınla oynarken benim elimden AKAI, Nordmende amfiler geçiyordu.
Bu sistemlerin de olayı belli. ucuza 5.1 deneyimi.
Menüleri bile aşağı yukarı aynı. Mantık aynı çünkü.
Bütün ayarlar gözden geçirilmesine rağmen olmuyorsa en son çare içine bakılır.
Yapılabilecek her şeyi yazdım.
Ürün & hizmet satmaya çalışmıyoruz burada.
Aslında ilk denediğinde çözüm olmadıysa ,bence yapman gereken de buyduarkadaşlar vallahi gerileceğinizi bilsem hiç açmazdım konuyu :( tamam skapatalım bu konuyu en iyisi. adamla iletişim kurdum, iade edeceğim ilettim. adres verdi gönder dedi. kurup çalıştırabilirse video cekip mail atacak ve ürünü tekrardan bana gönderecek. yok çalıştıramaz ise paramı iade edecek. çok teşekkür ederim yardımlarınız için. kesin sonucu yine bildiririm ben.
yok mu arkadaşlar bir öneriniz :(Arkadaşlar, iadeyi gerçekleştirdim. biraz yokuş yaptı sahibi çünkü iyi paketlememe rağmen 2 yerinden ufak kırık olmuş. ama site paramı ödedi, satıcıdan da tahsilatı yaptı.
şimdi sizden bir ricam; benim için bu tipte, bu kapasitede bir ürün önermeniz. yeni ürünler burada 7000-8000zl, yani 20000TL üzerinde. ben bu paraları vermem, veremem. o yüzden 2.el bakıyorum.
Bana 800-1000W gücünde, arka hoparlörleri kablosuz bağlanabilecek 5.1 sistemler önerirseniz çok sevinirim.
Bir duyumum olsa kesin paylaşırdım ,ama maalesef yokyok mu arkadaşlar bir öneriniz :(