şükür işin ehli birisi, yazdırmak isteyince 4 renk de gayet ideal çıktı alıyordu, biraz silikti ama druma temas eden aktarım silindirinin pini neredeyse hiç temas etmiyordu muhtamelen öyle bir şeyden silik atıyordu, yine de çıktı veriyordu, son yazdırdığı sayfanın yarısına kadar bişeyler yazmış(parlak da olsa), sonra beyaz devam etmiş ve devamında hiç çıktı alamadım. içerisindeki lazerin ışığını görebiliyorum yazdırırken, yani lazerde sorun yok sanırım. drum ve aktarım silindirinin pinlerini temizledim sorun değişmedi, tüm kartları söküp flex kabloları sök tak yaptım, değişen bir şey olmadı, soğuk lehim var mı bakayım, özellikle karttaki drum ünitesi bağlantılarını takip edeceğim. Siz sorunun hangi ünitelerden gelebileceğini söylerseniz o noktalara yoğunlaşmayı tercih edebilirim.
çip yazılımı PC'mde mevcut tekrar yazılım attım, tonerlerin çipleri 100% boş değil, eğer yazılımı nasıl orjinaline çevireceğimi söylerseniz bir de o şekilde örnek bi sayfa alayım, sonra yazılımı tekrar çipsize çevirebilirim.