teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,102
- 65
Aminnnn ?Allah başınızdan eksik etmesin![]()
Aminnnn ?Allah başınızdan eksik etmesin![]()
Markadan bağımsız olarak sorunuza cevap vermek gerekirse ( çünkü marka hakkında bilgim yok) elektrikli süpürgeyi kaldırıp kaldırmamak tamamen sizin beklentiniz ve evinizin eşya durumu ile alakalı. Eğer robottan bir insanın birden fazla kez aynı noktadan geçerek ve mobilyanın şekline göre yada halinin yönüne göre sürekli olarak acı vererek temizlediği temizleme performansını beklerseniz hayal kırıklığına ugrarsiniz. Bazı insanlar evini her gün kaliteli bir supurge ile supurebiliyor eğer böyle bir temizlik mantığıniz var ise yine hayal kırıklığı yaratabilir. Robotun mantığı her gün çalıştırarak evin genel temizliğini yapması ve size zaman olarak geri dönmesi. Her gün çalışınca otomatik olarak evde biriken toz miktarı azalıyor ve gözünüze çarpan kirlilikten uzaklaşmış oluyorsunuz. Giremediği yerler veya sürekli kapatip açarak supurtmezseniz kapı arkalari yine kirli kalacaktır. Kirlenen koltuk kanepe ve sandalye üstleri yine kirlenmeye devam edecektir. Ya da yoğun bir şey döküldüğünde siz süpürmek zorunda kalabilecek siniz. Beklentiniz için bu yeterli gelirse elektrikli supurgenizi acmayabilirsiniz. Yetmiyorsa hafta içi robot hafta sonu ya da iki haftada bir elektirikli şeklinde kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin beklentinizle alakalı bir durum.Midea m7 almayi düşünüyorum, genel olarak markadan bagimsiz robot supurge, elektrikli supurgeleri depoya kaldirtabilir mi? Tecrubeli arkadaslardan ricam bu sorumu cevaplamalaridir
Eviniz uygun ise aynı fikre düşmezsiniz. Genelde bu fikir hiç robot süpürge kullanmamış kişilerde oluşuyor. Bende almadan önce aynı düşüncedeydim ama şuan olmazsa vay halimize diyorum. Klima almadan önce, SSD takmadan önce, TV box almadan öncede böyle fikirlerim vardı. Ama aldıktan sonra gerçekten büyük konfor sağlıyor hepsi. Her gün supururseniz çıkan tozu görünce ben nerde yaşıyormusum diyor insan. Bugün boşalttım unutmazsam yarın tek günlük 90 metre2 süpürme alanı olan evden çıkan tozu atarım buraya. Her gün evi normal süpürge ile süpürüyorsaniz ve bu size zor gelmiyorsa o zaman robot süpürge fuzulidir bana göre. Önceden hafta sonunun bir günü temizliğe giderdi bızde. Şimdi en son ne zaman bir günümüzü temizlemeye ayırdığımızı hatırlamıyorum. Bence bu büyük kolaylık.Aldiktan sonra ayni fikre dusersem cok üzülürüm az para degiller o yuzden arastiriyorum. Benim evde 2 ufak cocuk var surekli ellerinde yiyecek doke doke geziyorlar onlari bile toplasa yeter normal supurgenin temizligini emis gucunu yakalamasi icin daha cook vakit var sanki ama iste insanida yumusak karnindan yakalamislar zehiri saldilar 2 gundur arastiriyorum her firsatta
Evim uygun en alcak esyam 12cm birtek yatak icin yuksek ayak alacagim, ev 140m2 ve yerden isitma cocuklarim surekli oksuruk ve nefes darligi yasiyor anneleri artik illallah dedi ona bi kiyak yapma vakti geldiEviniz uygun ise aynı fikre düşmezsiniz. Genelde bu fikir hiç robot süpürge kullanmamış kişilerde oluşuyor. Bende almadan önce aynı düşüncedeydim ama şuan olmazsa vay halimize diyorum. Klima almadan önce, SSD takmadan önce, TV box almadan öncede böyle fikirlerim vardı. Ama aldıktan sonra gerçekten büyük konfor sağlıyor hepsi. Her gün supururseniz çıkan tozu görünce ben nerde yaşıyormusum diyor insan. Bugün boşalttım unutmazsam yarın tek günlük 90 metre2 süpürme alanı olan evden çıkan tozu atarım buraya. Her gün evi normal süpürge ile süpürüyorsaniz ve bu size zor gelmiyorsa o zaman robot süpürge fuzulidir bana göre. Önceden hafta sonunun bir günü temizliğe giderdi bızde. Şimdi en son ne zaman bir günümüzü temizlemeye ayırdığımızı hatırlamıyorum. Bence bu büyük kolaylık.
bunlara verilen paralara yazık oyuncak gibi bir şey para tuzağı.Şu robot süpürgelerden bir de biz alalım dedik ama fiyatlar bana astronomik geliyor. Bizimkiler bel-kol rahatsızlığından pek süpürge yapamıyor genelde ben süpürüyorum. Bu alet yere dökülen öte beri şeyleri alsa yeter diye düşündüm. Teknosa ve Vatan'da Grundig VCR 2131 süpürgeyi inceledim ufak güzel alete benziyor. Fiyatı 1850 lira. Aynısından Arçelik ve Beko'da da var. Hatta Xiaomi'nin bir modeli buna benziyor. Bu model nasıldır acaba?
Yerel markalar bu işe yeni yeni girdi o sebeple eksiklikleri çoktur onları almayın alacaksanız xioamili cihaz modellerine bakın. Bu cihazları kullanmayanlar rahatlığı bilmez ön yargılı konuşur bu sebeple kullanan kişilerin yorumlarını dikkate alın.Şu robot süpürgelerden bir de biz alalım dedik ama fiyatlar bana astronomik geliyor. Bizimkiler bel-kol rahatsızlığından pek süpürge yapamıyor genelde ben süpürüyorum. Bu alet yere dökülen öte beri şeyleri alsa yeter diye düşündüm. Teknosa ve Vatan'da Grundig VCR 2131 süpürgeyi inceledim ufak güzel alete benziyor. Fiyatı 1850 lira. Aynısından Arçelik ve Beko'da da var. Hatta Xiaomi'nin bir modeli buna benziyor. Bu model nasıldır acaba?