REGAL 65R7040U 165 Ekran 4K LED Smart TV İnceleme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
toshiba 48l9L2863 va panel hayal kirikligindan sonra bu televizyonu salonum icin dusunmeye basladim. fiyati da uygun hatta 3799 gibi rakamlar var ado hocam benden soylemesi :fiskos:hihi yalniz tek dusuncem bizim yasam unitesine sigar mi? iki ayak arasi mesafesi nedir acaba sayin master pirim ado reisim
Öğrenmek için bir girişimde bulunalım bakalım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
REGAL tv icin

Ek olarakmerak ettigim icin belkide merak eden arkadaşlar olur diye

Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz ürün sıfır ve orijinal olmaktadır. Teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Ürün 2 yıl Vestel garantisi altındadır. İnternetten yapılan alışverişlerde Vestel ile bayilik anlaşması olmadığından garantiler 2 yıl olup, ürün kurulumu ücretlidir.

Saygılarımla,
İncehesap.com

demişler,

Valla sana yazmadan önce ben sisteme girip bakmıştım zaten. Bu modelde üretim yapılan iki kod var, her ikisinde de 3 yıl garanti tanımlı hem de seçeneksiz. başka seçenek yok yani. Yine de onlar öyle diyor ise öyledir mutlaka :ok

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Mehmetim inan satıcının kim olduğuna bakmadan yorum yaptım, yani benim Ne olduğu belli olmayandan kastım, bu malları bu tanıtım ve vaat ile TEKNOSA VATAN satsa dahi almayın içerikliydi. Ben bu konuda VESTEL markasını da eleştiririm zira tamam istihdam için üretim, üretim için satış esas olsa da, Bu satışın da belli başlı politikaları olmalı. İhraç ürün ise yurtiçinde garanti hakkı olmamalı bence. Veya bu ürün İHRAÇ adı altında olmasın yine aynı marka ile ve 3 yıl garantili, ücretsiz montaj hizmetli olmalı.

İncehesap sitesine bir garezim yok yani kardeşim :ok

Yok şimdi herkesin cok alisveris yaptigi bir yer olmadığı icin boyle yaklastigini dusundum. Oysaki bir n11, gg, hb gibi yerlede insanlar bir dünya sıkıntı da yasasa bir şekilde daha bilindik frmalar olduğu için onyargi daha farkli olabiliyor. Gerci insanlar butceleri dahilinde iyi bisi almak istiyorlar bence butceleri direk vestel regal jvc hitach toshibaya yetmiosa alabilirler bence ihrac urunu 2 yil garanti olsada sonuc itibari ile yedek parca bulma sıkıntısı olmaz :)))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla sana yazmadan önce ben sisteme girip bakmıştım zaten. Bu modelde üretim yapılan iki kod var, her ikisinde de 3 yıl garanti tanımlı hem de seçeneksiz. başka seçenek yok yani. Yine de onlar öyle diyor ise öyledir mutlaka :ok
o zaman birsoru sitedeiki yil yaziyor olsada servis kuruluma geldiginde 2 yil mi 3 yilmi garanti yapacak ?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Yok şimdi herkesin cok alisveris yaptigi bir yer olmadığı icin boyle yaklastigini dusundum. Oysaki bir n11, gg, hb gibi yerlede insanlar bir dünya sıkıntı da yasasa bir şekilde daha bilindik frmalar olduğu için onyargi daha farkli olabiliyor. Gerci insanlar butceleri dahilinde iyi bisi almak istiyorlar bence butceleri direk vestel regal jvc hitach toshibaya yetmiosa alabilirler bence ihrac urunu 2 yil garanti olsada sonuc itibari ile yedek parca bulma sıkıntısı olmaz :)))

o zaman birsoru sitedeiki yil yaziyor olsada servis kuruluma geldiginde 2 yil mi 3 yilmi garanti yapacak ?

Ben daha önce n11den ihraç ürün aldım Dikkat etmeniz gereken ücretli olsa dahi servise kutuyu açtırıp kurdurmanız Servis iki yıl olsrak sistemlerine kaydediyor garantisini

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
edenwood dan gidenwood a =D

güzeldi Adem Helvacı Ado abi,

bu arada edenwood tasarım olarak jvc 65 in aynısı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
R Çevrimdışı

royalclass18

Yeni Üye
4 Şub 2018
14
kumandadan menü 4725 yapın çıkan ekranda sağ üste mb130 yazıyorsa, mb130 şase mevcuttur.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v3-serisi-yeni-yazilim-17-04-2019.3218/ formunda en güncel 3.62.35 titanyum menü yazılımını indirip yükliyebilirsiniz
Hocam şimdi core yani menüden olanı mı yükleyeceğim tv regal 65r7040 şuan yüklü yazılım v3.47.10.0 hanigisini yüklemeliyim ?şuan o linklerden mb130 carbon smartı indirdim ? 35 versiyon

kumandadan menü 4725 yapın çıkan ekranda sağ üste mb130 yazıyorsa, mb130 şase mevcuttur.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v3-serisi-yeni-yazilim-17-04-2019.3218/ formunda en güncel 3.62.35 titanyum menü yazılımını indirip yükliyebilirsiniz
Kusura bakmayın kafam karıştı biraz şimdi benim cihazım qui menülü mü oluyor ?

thumbnail_IMG_0431.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam şimdi core yani menüden olanı mı yükleyeceğim tv regal 65r7040 şuan yüklü yazılım v3.47.10.0 hanigisini yüklemeliyim ?şuan o linklerden mb130 carbon smartı indirdim ? 35 versiyon

Kusura bakmayın kafam karıştı biraz şimdi benim cihazım qui menülü mü oluyor ?

thumbnail_IMG_0431.jpg
Atıığınız görsel seri numarası değildir. kutu barkodudur. ama bunları boşver ben sana hemen yardımcı olayım,
hiç kafan karışmasın sıkıntı yok çözelim şimdi
sizinki qui menü değil, qui menüdeki tema ile sizinki farklı sizin temanız titanyumdur.
bundan sonra yazılım atarken aklınızda bulunsun mb130 şaseye sahip titanyum menülü televizyonunuz var.
paylaştığım linkten 3.62.35 titanyumu yükleyiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v3-serisi-yeni-yazilim-17-04-2019.3218/

Geri
Üst Alt