Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Okuduğunuz için ben teşekkür ederimİnceleme için teşekkürler usta
Okuduğunuz için ben teşekkür ederimİnceleme için teşekkürler usta
Ado abi selamlar elinize sağlık konu için
Speaker box konusunu sormak istiyorum normal hoparlörlere göre farklı bir sistem mi regal lerde belirtiliyor genelde
Birde ürün ağırlığı ile ilgili bilginiz var mı ve kumanda resmini de yukleyebilirmisiniz
Teşekkürler ıyi günler
hiç okumazmıyım usta. hatta birtane almayı düşünüyorum.3500 - 4000 aralığında 55 inç samsung veya LG alıncaya kadar 4000 bine 65 inç regal alırım diye düşünüyorum.ama henüz karar vermiş değilim
Eline sağlık güzel inceleme jvc ninde aynısı kasa
Merhaba alacak arkadaşlara tavsiye ederim uygun fiyattan alırsanız şayet sd yayın performansı zayıf kanal geçisleri rahatsız edici değil trt 4k da gerçek performansını hissettiriyor renkler benim için yeterli kumandasını pek sevmedim smart menüsü çok sade youtube hızlı geldi bana smarta geçisi yavaş tuşa bastıktan sonra bekliyorsunuz ses standart kullanıcı için yeterli çok bozulma yapmıyor bass konusu biraz yetersiz ama kesinlikle kötü değil benim aldığım fiyata göre şahane ürün Ado hocam yazılım konusunda son sürüm nedir yardımcı olur musunuz ve tavsiye edermisiniz yükseltmeyi ? birde panel ips mi va mı ?
Hmmm net bir yorum yapmak birz zor görmeden ancak dikey bir çizgi ve boydan boya mı?SN7995231 800087
Ado hocam tv nin orta kısmında belli belirsiz bir çizgi bazen gelip gidiyor bu nedir ?
HD lerde 1 tık daha iyileştirme yapılacak olan bir sürüm beklemedeyiz şu an azizimboydan değil en kısa zamanda geldiğinde resim yüklerim hocam yazılım konusunda son sürüm nedir hd yayınlarda düzeltme yapar mı 4k çok iyi hd ler zayıf Ado