Israrla iddia ediyorum ki tüm bunların olmadığı panel yoktur, n kadar hissedildiği önemlidir. VESTEL türevlerinde de var hem de %100 var, o da aynı şekilde ne derece hissedildiğidir önemli olan, Söylemlere dökülmeme sebebini ise ben F/P olarak kabullenip alınıyor olmasıdır diye düşünüyorum. Söz konusu bilinen ve profesyonel olarak kabul edilen markalar olunca tepkilerin artması da doğal oluyor
İşte her şey önce zihinde bitiyor, Kişilerin kendisini mükemmel ve kusursuz panel olarak odaklamamaları lazım.
Tabii ki ''Alın aldığınız ne ise en iyisi o dur'' demiyorum, bu nedenle kılı 40 yarıyoruz hep birlikte
ado hocam üstteki arkadaşın Regal tv de çektiği resimde seri numarasını v10115776 olarak okuyoruz.
bu numarayı forumda arattığımda 65" JVC panele ulaşıyoruz. yani aslında bu cihaz 65" lik bir JVC.
Siz de aynı panelin değişik kodlu Samsung VA olan bir modeli bulunmakta demişsiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/jvc-...83t-8-haziranda-bimde-4245tl.1593/#post-33469
bu model kodu ile aratılıp regal markası altında üretilmiş ise cihaz bulunabilir.