REGAL 65R7040U 165 Ekran 4K LED Smart TV İnceleme

S Çevrimdışı

siouxx

Yeni Üye
30 Haz 2018
13
44
Israrla iddia ediyorum ki tüm bunların olmadığı panel yoktur, n kadar hissedildiği önemlidir. VESTEL türevlerinde de var hem de %100 var, o da aynı şekilde ne derece hissedildiğidir önemli olan, Söylemlere dökülmeme sebebini ise ben F/P olarak kabullenip alınıyor olmasıdır diye düşünüyorum. Söz konusu bilinen ve profesyonel olarak kabul edilen markalar olunca tepkilerin artması da doğal oluyor :ok
İşte her şey önce zihinde bitiyor, Kişilerin kendisini mükemmel ve kusursuz panel olarak odaklamamaları lazım.

Tabii ki ''Alın aldığınız ne ise en iyisi o dur'' demiyorum, bu nedenle kılı 40 yarıyoruz hep birlikte :ok

ado hocam üstteki arkadaşın Regal tv de çektiği resimde seri numarasını v10115776 olarak okuyoruz.

bu numarayı forumda arattığımda 65" JVC panele ulaşıyoruz. yani aslında bu cihaz 65" lik bir JVC.

Siz de aynı panelin değişik kodlu Samsung VA olan bir modeli bulunmakta demişsiniz

https://tavsiyeforumu.com/konu/jvc-...83t-8-haziranda-bimde-4245tl.1593/#post-33469

bu model kodu ile aratılıp regal markası altında üretilmiş ise cihaz bulunabilir.

S Çevrimdışı

siouxx

Yeni Üye
30 Haz 2018
13
44
satıcıdan ürünü gönderirken kutu üzerinde 10112598 numarasını aramasını söyledim ama " konu anlaşılamamıştır depodan seri numara ile çıkış yapılmaktadır" yanıtını aldım. sanırım bu iş zor olacak :))

Fiyat bilgisi olarak Dün 65ud8900 3789 liradan 1 adet satışa çıktı fakat fiyatı yanlış girdiklerini yazdılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam üstteki arkadaşın Regal tv de çektiği resimde seri numarasını v10115776 olarak okuyoruz.

bu numarayı forumda arattığımda 65" JVC panele ulaşıyoruz. yani aslında bu cihaz 65" lik bir JVC.

Siz de aynı panelin değişik kodlu Samsung VA olan bir modeli bulunmakta demişsiniz

https://tavsiyeforumu.com/konu/jvc-...83t-8-haziranda-bimde-4245tl.1593/#post-33469

bu model kodu ile aratılıp regal markası altında üretilmiş ise cihaz bulunabilir.
Selamlar, Bir yanlış anlama olsa gerek diye düşünüyorum zira bahsi geçen kodlar sadece bir ürünü ifade eder, aynı ürün kodu birden fzla ürünü temsil etmez, Sizin bahsettiğiniz kod o konuda geçiyor lakin, bir arkadaşın verdiği linkde bulunan ürüne istinaden geçiyor :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
satıcıdan ürünü gönderirken kutu üzerinde 10112598 numarasını aramasını söyledim ama " konu anlaşılamamıştır depodan seri numara ile çıkış yapılmaktadır" yanıtını aldım. sanırım bu iş zor olacak :))

Fiyat bilgisi olarak Dün 65ud8900 3789 liradan 1 adet satışa çıktı fakat fiyatı yanlış girdiklerini yazdılar

Bildiğim kadarıyla o hatalardan ''yanlışlık oldu'' diyerek sıyrılamıyorlar ancak elinizde veri olmayınca da bir şey yapamıyorsunuz.

Kod ve seri vermek konusunda ketum davrandıkları zaten bilinen bir durum, ancak göğsünü gere gere müşterisine her numarayı ve seriyi veren ''Helal Olsun'' dediğimiz satıcıllr da var elbette. :ok

S Çevrimdışı

siouxx

Yeni Üye
30 Haz 2018
13
44
hocam bu kod hem jvc marka cihazda hemde regal marka cihazda var demek istedim. fotoğrafı çekilen regal cihazın arkasındaki etikette yazıyor.

bildiğiniz gibi ips lg paneli refere ediyor

E Çevrimdışı

ertemli

Yeni Üye
16 Şub 2018
43
Adem Helvacı Ado, selam hocam, yorum alayım lütfen..
3499 tl/
3499 tl/
3799 tl/
3799 tl/
3899 tl/
3999 tl/
4099tl/
4299 tl/

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, selam hocam, yorum alayım lütfen..
3499 tl/
3499 tl/
3799 tl/
3799 tl/
3899 tl/
3999 tl/
4099tl/
4299 tl/

BU çok geniş bir kavram, liste de oldukça kalabalık. Tam olarak ne sormak istediğinizi anlayamadığım için her birisi için detaylı çok geniş yazı yazabilecek zamanım da yok maalesef.

Daha nokta atışı soru sorarsanız merak ettiğiniz her ne ise bilgi paylaşabilirim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Edenwood falan bilen yok
Aradan Regal mı çeksek eve

Bu gün alırsın edenwood, yarın bakmışsın tv gidenwood.

Almayın böyle ihraç markaları. Bize daha güvenli bilgi ve hizmet sunmadıkları sürece VESTEL üretriminde alınacak TV ler bellidir. Bunun dışında ne olduğu tam belli olmayan satıcılardan 2 yıl garantili ve hiç bir hak tanımayan ürünler ALINMAZ.
Adam REGAL 7040 için dahi İHRAÇ ürün ve 2 yıl garantili demiş. Yok Öyle bir şey, o tv iç piyasa üretim ve 3 yıl garantilidir.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Bu gün alırsın edenwood, yarın bakmışsın tv gidenwood.

Almayın böyle ihraç markaları. Bize daha güvenli bilgi ve hizmet sunmadıkları sürece VESTEL üretriminde alınacak TV ler bellidir. Bunun dışında ne olduğu tam belli olmayan satıcılardan 2 yıl garantili ve hiç bir hak tanımayan ürünler ALINMAZ.
Adam REGAL 7040 için dahi İHRAÇ ürün ve 2 yıl garantili demiş. Yok Öyle bir şey, o tv iç piyasa üretim ve 3 yıl garantilidir.
Urun içeriği yanlış yazılmış olabilir, Adem Helvacı Ado abi dediğin gibi ihraç urunlerden mecbur kalmadikca alinmayabilir. Ancak ne oldugu belirsiz satıcilar demek biraz agir gibi geldi :) illaki incehesap ile alakalı sıkıntı yasayan olmuştur ama daha once 4 5 alışveriş yapmis oldugum herhangi bir sıkıntı yasamadigim bir yer. Sunny axen tv ve meizu m2note ilk basta aklima gelen alışverişlerim.

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
toshiba 48l9L2863 va panel hayal kirikligindan sonra bu televizyonu salonum icin dusunmeye basladim. fiyati da uygun hatta 3799 gibi rakamlar var ado hocam benden soylemesi :fiskos:hihi yalniz tek dusuncem bizim yasam unitesine sigar mi? iki ayak arasi mesafesi nedir acaba sayin master pirim ado reisim

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Urun içeriği yanlış yazılmış olabilir, Adem Helvacı Ado abi dediğin gibi ihraç urunlerden mecbur kalmadikca alinmayabilir. Ancak ne oldugu belirsiz satıcilar demek biraz agir gibi geldi :) illaki incehesap ile alakalı sıkıntı yasayan olmuştur ama daha once 4 5 alışveriş yapmis oldugum herhangi bir sıkıntı yasamadigim bir yer. Sunny axen tv ve meizu m2note ilk basta aklima gelen alışverişlerim.
REGAL tv icin

Ek olarakmerak ettigim icin belkide merak eden arkadaşlar olur diye

Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz ürün sıfır ve orijinal olmaktadır. Teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Ürün 2 yıl Vestel garantisi altındadır. İnternetten yapılan alışverişlerde Vestel ile bayilik anlaşması olmadığından garantiler 2 yıl olup, ürün kurulumu ücretlidir.

Saygılarımla,
İncehesap.com

demişler,

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Mehmetim inan satıcının kim olduğuna bakmadan yorum yaptım, yani benim Ne olduğu belli olmayandan kastım, bu malları bu tanıtım ve vaat ile TEKNOSA VATAN satsa dahi almayın içerikliydi. Ben bu konuda VESTEL markasını da eleştiririm zira tamam istihdam için üretim, üretim için satış esas olsa da, Bu satışın da belli başlı politikaları olmalı. İhraç ürün ise yurtiçinde garanti hakkı olmamalı bence. Veya bu ürün İHRAÇ adı altında olmasın yine aynı marka ile ve 3 yıl garantili, ücretsiz montaj hizmetli olmalı.

İncehesap sitesine bir garezim yok yani kardeşim :ok

Geri
Üst Alt