smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Süper fiyat !?!!
Bütün dostlara selam olsun,
Bilindiği üzere ( =D ) 65inch tv araştırıyorum, günden güne rakam bir artıyor bir azalıyor,
Bir Vestel oluyor, bir Philips, bir Samsung oluyor, bir LG... =D
Hemen her gün Bim kataloglarını takip ediyorum (JVC için)
Şimdi gelelim bütün bunları Regal konusuna niye yazdığıma ? =)
Ado Hocam; ürün incelemeniz çok güzel; elinize, emeğinize sağlık !
Sorum şu;
* Paylaştığınız 2 tv ye ait belirttiğiniz ürün özelliklerini excelde düzenledim, sıraladım,
Regal 'de bir tek Hz değeri düşük (1200 e 1800) bundan hariç hepsinde fazlası var,
JVC 4250 tl, Regal 4000 tl. (sarı renkler düşük özelliği belirtiyor, gerisi aynı)
Satış stratejisi mi, bilmediğimiz farklı bir özelliği mi var JVC 'nin_?
Sonuçta broşürde Japon Teknolojisi yazmışlardı ya hani, acaba diyorum bu mu etken nokta_? =)
Bir de; netleştirmek için soruyorum; bu Regal 'de Biss şifre çözme, TKGS var değil mi_?
Saygılar.
Jvc ye göre süper fiyat, özelliklere bakıldığında regal in +sı fazla, fiyatı az. Jvc yi 4250 yapan extra özelliği ne olabilir ki manasında süper fiyat.
Neden 3700 e regal varken 4250 ye jvc almalıyım ? Pixellence yok, sub yok... Varsa hz değeri yüksek, bir de kasa malzeme kalitesi farklı olabilir.
Bir de Ado hocam, 65 inch Vestel üretimi VA panel tv var mı ?
Peki can alıcı soru o zaman,
- Regal 65R7040U
- JVC 65VU83T
- VESTEL 65UD9400
Marka modellerinden hangisini seçersin Ado Hocam ?
bilgilendirmeler için teşekkürler, sanırım regal 'den yana kullanacağım tercihimi, S siouxx üstadım va panel olan bir seriden bahsetti. onun değerlendirmesini beklemekteyim.65UD9400 ü özel kılan AUO pabel olması, MB120 anakartıdır ve 10bitlik HDR WCG destekli panel sahiptir. 1800hz dir
65VU83 ise IPS LG panellidir, 10 bitlik panel ve HDR var ancak WCG yoktur. MB130 anakartlıdır. 1800hz dir.
65R7040 yine LG IPS panele sahiptir, MB130 anakartlıdır, 10 bit HDR destekli panele ilaveten M+ özelliği mevcuttur. smr değeri diğer ürünlere düşüktür 1200hz dir
Bu koşullarda kullanıcı profilinize göre ürün tercih etmeniz daha makul olmanız gerekir diye düşünüyorum
Israrla iddia ediyorum ki tüm bunların olmadığı panel yoktur, n kadar hissedildiği önemlidir. VESTEL türevlerinde de var hem de %100 var, o da aynı şekilde ne derece hissedildiğidir önemli olan, Söylemlere dökülmeme sebebini ise ben F/P olarak kabullenip alınıyor olmasıdır diye düşünüyorum. Söz konusu bilinen ve profesyonel olarak kabul edilen markalar olunca tepkilerin artması da doğal oluyorbilgilendirmeler için teşekkürler, sanırım regal 'den yana kullanacağım tercihimi, S siouxx üstadım va panel olan bir seriden bahsetti. onun değerlendirmesini beklemekteyim.
dikkatimi çeken bir şey oldu şimdi, philipste, lgde, samsungda... banding, renk solması vs olan sorun kusurlar vestelde olmuyor mu_? kimse bu noktalara değinmemiş; ya olmadığından ya da neden_? =D
aynen, o kadar para verdik, paramızla rezil olduk diyen çok.
vestel ve türevleri için ise alan zaten ne alacağını bildiğinden sözünü etmiyor demek ki =)