Regal 55R7550UA Televizyonu bu fiyata satanların piyasa koşullarından haberi yok bence.

vestel 49ud9360 modelini kendi sitesinden 3400tl ye alacağım @Adem Helvacı sizce uygun mudur açıkcası ıps panel karanlıkta kötü gösterir dediler pek emin olamadım sizin bu konudaki görüşünüz nedir ve panel markası nedir memnun kalır mıyım ben genelde futbol izleyeceğim

@Adem Helvacı abicim konuyu hortlatmak durumunda olursak şu an bu 2 model arasında 1000 TL fiyat farkı var şimdi hangisi tercih edilir ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@Adem Helvacı abicim konuyu hortlatmak durumunda olursak şu an bu 2 model arasında 1000 TL fiyat farkı var şimdi hangisi tercih edilir ?
Vestel her ne kadar quantum renk paleti diye şov yapsa da paneller aynı, anakartlar aynı, bu koşullarda elbette Regal.

Fakat şunu belirtmek lazım

REGAL Karma panel. Yani vesteldeki gibi kesin Samsung panel olacak diyemeyiz zira Regalde Samsung ve HKC kullanılmış durumda.

Vestel her ne kadar quantum renk paleti diye şov yapsa da paneller aynı, anakartlar aynı, bu koşullarda elbette Regal.

Fakat şunu belirtmek lazım

REGAL Karma panel. Yani vesteldeki gibi kesin Samsung panel olacak diyemeyiz zira Regalde Samsung ve HKC kullanılmış durumda.
Abi Vatan Bilgisayara indirim gelmiş Adana'da mağazadan teslim alacağım.

Sony KD-55XH9096 alıp son​

noktayı koydum TV konusuna ? Fiyat: 7911 TL​

Son düzenleme:
selam adem bey tosiba tv mb 211 v1.17 versiyonuna gönderdiğiniz linkten güncelleme yapamadım %99 da kalıyor. mb 211s linki değil mb2118[t] yazıyor. kapanma ve donma sorunları yaşıyorum. uygun güncelleme linki varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum. teşekkürler

Abi Vatan Bilgisayara indirim gelmiş Adana'da mağazadan teslim alacağım.

Sony KD-55XH9096 alıp son​

noktayı koydum TV konusuna ? Fiyat: 7911 TL​

Abi darısı herkesin başına :kiskis

Güzel seçim :kas

selam adem bey tosiba tv mb 211 v1.17 versiyonuna gönderdiğiniz linkten güncelleme yapamadım %99 da kalıyor. mb 211s linki değil mb2118[t] yazıyor. kapanma ve donma sorunları yaşıyorum. uygun güncelleme linki varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum. teşekkürler
Uygun başlıklar altında @By_Trol @TEKNOwest @fikoloji ustalarımız yardımcı olacaktır lakin seri numarası isteyeceklerdir sizden :ok

ilk kurulum yapıp linkte ki yazılımı deneyin

Geri
Üst Alt