Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Lütfen servise ürünü teslim edip süreç ile ilgili de bizleri bilgilendirmeyi ihmal etmeyinizÇok teşekkür ederim yardımlarınız için...
Lütfen servise ürünü teslim edip süreç ile ilgili de bizleri bilgilendirmeyi ihmal etmeyinizÇok teşekkür ederim yardımlarınız için...
Vestel her ne kadar quantum renk paleti diye şov yapsa da paneller aynı, anakartlar aynı, bu koşullarda elbette Regal.Adem Helvacı abicim konuyu hortlatmak durumunda olursak şu an bu 2 model arasında 1000 TL fiyat farkı var şimdi hangisi tercih edilir ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Abi Vatan Bilgisayara indirim gelmiş Adana'da mağazadan teslim alacağım.Vestel her ne kadar quantum renk paleti diye şov yapsa da paneller aynı, anakartlar aynı, bu koşullarda elbette Regal.
Fakat şunu belirtmek lazım
REGAL Karma panel. Yani vesteldeki gibi kesin Samsung panel olacak diyemeyiz zira Regalde Samsung ve HKC kullanılmış durumda.
selam adem bey tosiba tv mb 211 v1.17 versiyonuna gönderdiğiniz linkten güncelleme yapamadım %99 da kalıyor. mb 211s linki değil mb2118[t] yazıyor. kapanma ve donma sorunları yaşıyorum. uygun güncelleme linki varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum. teşekkürlerAdem Helvacı abicim konuyu hortlatmak durumunda olursak şu an bu 2 model arasında 1000 TL fiyat farkı var şimdi hangisi tercih edilir ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Abi darısı herkesin başınaAbi Vatan Bilgisayara indirim gelmiş Adana'da mağazadan teslim alacağım.
Sony KD-55XH9096 alıp son
noktayı koydum TV konusuna ? Fiyat: 7911 TL
Uygun başlıklar altında By_Trol TEKNOwest F fikoloji ustalarımız yardımcı olacaktır lakin seri numarası isteyeceklerdir sizdenselam adem bey tosiba tv mb 211 v1.17 versiyonuna gönderdiğiniz linkten güncelleme yapamadım %99 da kalıyor. mb 211s linki değil mb2118[t] yazıyor. kapanma ve donma sorunları yaşıyorum. uygun güncelleme linki varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum. teşekkürler
Uygun başlıklar altında By_Trol TEKNOwest F fikoloji ustalarımız yardımcı olacaktır lakin seri numarası isteyeceklerdir sizden
ilk kurulum yapıp linkte ki yazılımı deneyinselam adem bey tosiba tv mb 211 v1.17 versiyonuna gönderdiğiniz linkten güncelleme yapamadım %99 da kalıyor. mb 211s linki değil mb2118[t] yazıyor. kapanma ve donma sorunları yaşıyorum. uygun güncelleme linki varsa paylaşırmısınız lütfen rica ediyorum. teşekkürler