Güzel resimler yakalamışsınMesaj otomatik olarak birleştirildi:
setvid yine aradı başka fotolar istiyormuş fakrika bende ışık süzmesi resimleri gönderdim
![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
yokuş yapıyorlar

Güzel resimler yakalamışsınMesaj otomatik olarak birleştirildi:
setvid yine aradı başka fotolar istiyormuş fakrika bende ışık süzmesi resimleri gönderdim
![]()
![]()
![]()
yokuş yapıyorlar

bunlarıda beğenmediler. akan görüntüde foto istiyorlarmış. tv nin başında durup arka fonun beyaz yada mavi olmasını bekleyemem dedim. 4k video açtım gördüğümde dondurdum.Güzel resimler yakalamışsın![]()
oklarla gösterdiğin yukardan aşağıya olan yerde bende de tam tersi, hafif karartı oluyor hareketli sahnelerde.bunlarıda beğenmediler. akan görüntüde foto istiyorlarmış. tv nin başında durup arka fonun beyaz yada mavi olmasını bekleyemem dedim. 4k video açtım gördüğümde dondurdum.
Anladım da 4 tane var orada 2sini taktılar, Sabit ayakları kullansam sıkıntı olmazdı da duvara monte kısmı sağlam gelmedi gözüme dediğim gibi sanki 4 yerden monte olması gerekiyormuş gibi şüphe var içimde televizyon yüz üstü düşüp parçalanacak gibi hissediyorum

resim çekebilirmisinoklarla gösterdiğin yukardan aşağıya olan yerde bende de tam tersi, hafif karartı oluyor hareketli sahnelerde.
kamera sağdan sola-soldan sağa hızla hareket ettiğinde filan anca belli oluyor. örneğin futbol maçlarında. ama yakalayabilmem çok zor telefon kamerasıyla.resim çekebilirmisin
benim gibi video aç gördüğün yerde dondur. sana rahatsızlık vermiyorsa boşverkamera sağdan sola-soldan sağa hızla hareket ettiğinde filan anca belli oluyor. örneğin futbol maçlarında. ama yakalayabilmem çok zor telefon kamerasıyla.

hocam işte durdurulmuş görüntüde belli olmuyor. şu videodaki gibi oluyor ama bendekiler ortaya değil kenara biraz daha yakınbenim gibi video aç gördüğün yerde dondur. sana rahatsızlık vermiyorsa boşver![]()
hocam işte durdurulmuş görüntüde belli olmuyor. şu videodaki gibi oluyor ama bendekiler ortaya değil kenara biraz daha yakın
ikinci bir video buldum. aynı sendeki gibi dikey karartılar veya aydınlıklar oluşuyor.
bu kez ekran testi yaptırıp öyle imza atıcam. aynı sorun olursa yine değişir. bence sende uğraş. eğer videodaki gibi görüntü varsa tvnde hakkını ara çünkü bu paralar kolay kazanılmıyor. evde 800 tl lik sunny led var onun panelinde böyle birşey yok. bu geri dönüşler olacakki kendilerini geliştirip daha kaliteli ürün sunsunlar.hocam inşallah gelen tvyi beğenirsin. beğenmezsen ne olacak?
yok ben uğraşamam bu haliyle kabullendim. çok da fazla kusuru yok açıkçası. ips panellerin genel sorunu bu. lg modellerinde bile var. yalnız o gün aynı paraya grundig 49vlx7810 alabiliyordum. keşke onu alsaymışım. yanlış karar verdim ama artık çok geç. zevk almaya bakıyorum.bu kez ekran testi yaptırıp öyle imza atıcam. aynı sorun olursa yine değişir. bence sende uğraş. eğer videodaki gibi görüntü varsa tvnde hakkını ara çünkü bu paralar kolay kazanılmıyor. evde 800 tl lik sunny led var onun panelinde böyle birşey yok. bu geri dönüşler olacakki kendilerini geliştirip daha kaliteli ürün sunsunlar.
yok ben uğraşamam bu haliyle kabullendim. çok da fazla kusuru yok açıkçası. ips panellerin genel sorunu bu. lg modellerinde bile var. yalnız o gün aynı paraya grundig 49vlx7810 alabiliyordum. keşke onu alsaymışım. yanlış karar verdim ama artık çok geç. zevk almaya bakıyorum.

bende 2650 grundig 7730 almıştım. sırf aklım bunda kaldı diye geri verdim. vestelin servis farkı var çünkü arçelik grubundan çok çektim servisinden.