F fikoloji canlı pixell ile ilgili resimleri paylaştım senin düşüncen nedir.
evet
Bu noktayı mi kast ettiniz
ben bayiden aldım 2600 5 taksitİndirim kuponu yakarlarsam alacağım arkadaşlar sizler hangi siteden aldınız?
hocam bahsettiğim şey şu videodakinin birebir aynısıNe yazık ki yok, LG de de olduğunu sizden öğrenmiş oldum. Ya bana denk gelmedi yada sizdeki ara üretim yada yaygınlaşmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yazık ki resimlerinden pek anlamadın test paten yapıp resim eklemisiniz
evet
Ne yazık ki kriter dahili sayılacaktir. çünkü kullanım kitapçığında bu konu hakkında detaylı bilgi mevcut. Yinede servisten destek alabilirsin.
Ne yazık ki yok, LG de de olduğunu sizden öğrenmiş oldum. Ya bana denk gelmedi yada sizdeki ara üretim yada yaygınlaşmadı
Ne yazık ki resimlerinden pek anlamadın test paten yapıp resim eklemisiniz
Vestel bayisinden mi hocam ?evet
ben bayiden aldım 2600 5 taksit
Kötü duruyor. Servise her ihtimale karsi başvur . Umarım iyi bir sonuç alırsın
evetVestel bayisinden mi hocam ?
Aslında en mantıklısı hocam internetten alınca hasar alıp almayacağını bilemiyoruz ?
Aslında en mantıklısı hocam internetten alınca hasar alıp almayacağını bilemiyoruz ?
tamamen şans işi. 1 tane bende pixell hatası çıktı.Aslında en mantıklısı hocam internetten alınca hasar alıp almayacağını bilemiyoruz ?
sanırım büyüttüğüm için kötü duruyor. az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm kriter dahili dedi. bende değişim istiyorum dedim.kayıtlara alıyoruz dedilerKötü duruyor. Servise her ihtimale karsi başvur . Umarım iyi bir sonuç alırsın
Kullanım kitapçığın da mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yanyana 1 ayrı olunca kriter harici olduğu için sonuç alabilirsiniz. Ayrıca bölgeler var misal veriyorum televizyonun tam ortasında A dediğimiz bölgede 2 tane olursa kriter harici sayılıyor. Sağda solda olunca B bölgesi oluyor 5 tanesi kriter dahili oluyor.
Bunların dışındakiler kriter dahili sayılır ve arıza sayılmaz
Vestel ürünlerinde şu ana kadar ışık sensörü ne yazıkki görmedim. Enerji tasarrufu var bu da kanal geçişlerinde, sinyal gelmediğinde yayın olmadığında panel ışıklarını kısıyor.
Ayrıca şöyle birşey var cihaz ips ve hdr bir cihaz hem ışığı kısılsın hem güzel görüntü versin hem yanlardan da güzel görüntü versin demek zor. Bu nedenle ışık konusunda birşey demek zor. Anca Manuel ayarlanabilir
yazdım abi cevabımıUstacım eski Flat ONYX lerde ve bir nesil ZETA DMP olanlarda vardı, gayet de başarılı çalışıyordu şaşırtıcı şekilde
LED teknolojisinde ise evet haklısınız, böyle bir sensör bulunmamaktadır.
Evet kitapçıkta da belirli piksel e kadar kriter dahili diye yazıyortamamen şans işi. 1 tane bende pixell hatası çıktı.
sanırım büyüttüğüm için kötü duruyor. az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm kriter dahili dedi. bende değişim istiyorum dedim.kayıtlara alıyoruz dediler