çok teşekkürler.No ma problema. Hayırlısı olsun şimdiden. Herhangi bir sıkıntı olmayacaktır
acaba fark versem regalin 8560 modelini alma şansım olurmu ki. ve 8560 modeli fark vermeye değermi sizce 7020 yerineNo ma problema. Hayırlısı olsun şimdiden. Herhangi bir sıkıntı olmayacaktır
Regal 49R8560U 4K HDR mevcut Samsung va panel mb130 şaseacaba fark versem regalin 8560 modelini alma şansım olurmu ki. ve 8560 modeli fark vermeye değermi sizce 7020 yerine
Aynı zamanda edge led. Bence günümüzde edge led alınmaz.Regal 49R8560U 4K HDR mevcut Samsung va panel mb130 şase
zeten kargoya vermişler, o neden le üst model alma işi yattı.Aynı zamanda edge led. Bence günümüzde edge led alınmaz.
türksat kalitesi ne yazıkki biraz düşük, misal veriyorum türksat üzerinden digitürk kullansaydınız görüntünün dahada çamur gibi olduğunu anlardınız.Dün Digitürk bağlattım, eutelsattan kaynaklı da olabilir ama kanalların görüntüleri özellikle Hdler fark edilecek şekilde canlı ve güzel oldu. Tahminim tvnin kendi uydu alıcısı kaliteli değil
türksat kalitesi ne yazıkki biraz düşük, misal veriyorum türksat üzerinden digitürk kullansaydınız görüntünün dahada çamur gibi olduğunu anlardınız.
Önce halihazırda uydusu olan türksattan bağlattım, uyarmalarına rağmen bu kadar kötüyü beklemiyordum, sonra dedim çanak getirin eutelsata geçiyoruztürksat kalitesi ne yazıkki biraz düşük, misal veriyorum türksat üzerinden digitürk kullansaydınız görüntünün dahada çamur gibi olduğunu anlardınız.
aynen öyle sadece onlarda değil diğer firmalarda da sorun oluyor misal veriyorum tivibu ücretli kanal olan national kanalları %65 sinyal seviyesi altına düşünce göstermiyor. yabancı kanalları türksat üzerinden yayınlayınca sıkıntılar oluşuyor. hem görüntü hem sinyal konusundaÖnce halihazırda uydusu olan türksattan bağlattım, uyarmalarına rağmen bu kadar kötüyü beklemiyordum, sonra dedim çanak getirin eutelsata geçiyoruz
Bunu daha iyi anladım bugun. Ayrıca benim tv de şöyle bir sorun var. Az zorlandığında ( uygulama açıp kapama uygulama içinde hızlı hareket ettirme) gibi durumlarda ses seviyesine dokunmadığım halde sesi kısılıyor. Normal zamanlarda 15 te cıkan ses 50 60lara getirince anca çıkıyor. Kapatıp açınca düzeliyor sorunu ne olabilir. 2 3 günde bir denk geliyoraynen öyle sadece onlarda değil diğer firmalarda da sorun oluyor misal veriyorum tivibu ücretli kanal olan national kanalları %65 sinyal seviyesi altına düşünce göstermiyor. yabancı kanalları türksat üzerinden yayınlayınca sıkıntılar oluşuyor. hem görüntü hem sinyal konusunda
Menü 4725 yapın ve seri numarası ni paylaşın. İçindeki yazılım güncel mi bakarız.Bunu daha iyi anladım bugun. Ayrıca benim tv de şöyle bir sorun var. Az zorlandığında ( uygulama açıp kapama uygulama içinde hızlı hareket ettirme) gibi durumlarda ses seviyesine dokunmadığım halde sesi kısılıyor. Normal zamanlarda 15 te cıkan ses 50 60lara getirince anca çıkıyor. Kapatıp açınca düzeliyor sorunu ne olabilir. 2 3 günde bir denk geliyor
Nadir zamanlBunu daha iyi anladım bugun. Ayrıca benim tv de şöyle bir sorun var. Az zorlandığında ( uygulama açıp kapama hızlı hareket ettirme) gibi durumlarda ses seviyesine dokunmadığım halde sesi kısılıyor. Normal zamanlarda 15 te cıkan ses 50 60lara getirince anca çıkıyor. Kapatıp açınca düzeliyor sorunu ne olabilir
Menü 4725 yapın ve seri numarası ni paylaşın. İçindeki yazılım güncel mi bakarız.
Bu sorunu anladığım kadarıyla smart ta yapıyor. ?