mehmet toprak
Aktif Üye
- 22 Eki 2018
- 192
- 47
epey.com da 49r7020 de hdr yok diye yanlış bir bilgi vardı onu bugün düzelttirdim. sırf oraya bakarak acaba varmı yokmu diye şüphe duymuştum.
epey.com da 49r7020 de hdr yok diye yanlış bir bilgi vardı onu bugün düzelttirdim. sırf oraya bakarak acaba varmı yokmu diye şüphe duymuştum.
Ben de bu iki modeli bire bir aynı olarak biliyorum. Ama kutusunun üzerinde HDR ibaresi yok. İnternette de hiçbir yerde HDR özelliğiyle ilgili bilgi yokgördüm adaşımmehmet toprak kardeşim düzelttirmişsiniz şimdi kardeşi Telefunken 49tu7020 de de vardır herhalde değil mi teşekkürler
regalde de yok. yukarıdaki tvsi değişimle yeni gelen kişinin tvsi büyük ihtimalle yeni nesil üretim. yeni kutuya yazmışlar benimkinde yok. ama tv hdr.Ben de bu iki modeli bire bir aynı olarak biliyorum. Ama kutusunun üzerinde HDR ibaresi yok. İnternette de hiçbir yerde HDR özelliğiyle ilgili bilgi yok
Epeyi çok kullanırım ama bu özelliğinin olduğunu bilmiyordum klavuzu inceledim ve HDR var anlamını çıkardım klavuzda hdr aktif için hdmı ilgili kaynak ayarı genişletilmiş seçilmelidir yazıyor sayfa 8 - 9 ve 23 de gerekli bilgilendirme mevcut yazdıklarım 49tu7020 içindir S SudaEriyenAspirin abim sizinklavuz paylaşımınızdan yola çıkarak 49r7020u ile klavuzları karşılaştırdığımda ben birebir aynısı olarak gördüm yanılgım var ise düzeltiniz teşekkürlerregalde de yok. yukarıdaki tvsi değişimle yeni gelen kişinin tvsi büyük ihtimalle yeni nesil üretim. yeni kutuya yazmışlar benimkinde yok. ama tv hdr.
buradan sayfada bul yapıp hdr yazıp aratın. gerekli bilgiler mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
49tu7020 & 49r7020u modelleri bildiğim kadarıyla tek tip üretim ve donanımsal güncelleme yok. Zaten cihazlar yeni sayılır. Bahsettiğiniz problem; Vestel 49ud8400 de var: Bu cihazın güncel versiyonu ile 7020 serileri aynı. Sadece 8400'ün eski serilerinde HDR yok ve karma panelli üretim.regalde de yok. yukarıdaki tvsi değişimle yeni gelen kişinin tvsi büyük ihtimalle yeni nesil üretim. yeni kutuya yazmışlar benimkinde yok. ama tv hdr.
buradan sayfada bul yapıp hdr yazıp aratın. gerekli bilgiler mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
doğru tamamen aynıEpeyi çok kullanırım ama bu özelliğinin olduğunu bilmiyordum klavuzu inceledim ve HDR var anlamını çıkardım klavuzda hdr aktif için hdmı ilgili kaynak ayarı genişletilmiş seçilmelidir yazıyor sayfa 8 - 9 ve 23 de gerekli bilgilendirme mevcut yazdıklarım 49tu7020 içindir S SudaEriyenAspirin abim sizinklavuz paylaşımınızdan yola çıkarak 49r7020u ile klavuzları karşılaştırdığımda ben birebir aynısı olarak gördüm yanılgım var ise düzeltiniz teşekkürler
ben donanımsal güncelleme var demedim. sadece dış kutu güncellemesi yapılmış hdr yazısı eklenmiş.49tu7020 & 49r7020u modelleri bildiğim kadarıyla tek tip üretim ve donanımsal güncelleme yok. Zaten cihazlar yeni sayılır. Bahsettiğiniz problem; Vestel 49ud8400 de var: Bu cihazın güncel versiyonu ile 7020 serileri aynı. Sadece 8400'ün eski serilerinde HDR yok ve karma panelli üretim.
49tu7020 & 49r7020u modelleri bildiğim kadarıyla tek tip üretim ve donanımsal güncelleme yok. Zaten cihazlar yeni sayılır. Bahsettiğiniz problem; Vestel 49ud8400 de var: Bu cihazın güncel versiyonu ile 7020 serileri aynı. Sadece 8400'ün eski serilerinde HDR yok ve karma panelli üretim.
önemli not düşelim altına sizin için değil genel bilgi olarak,arkadaşlar tv nin ekranını bu ürünle siliyorum silikonlu ve tozlanmayı geciktiriyor.tavsiye ederim.
![]()
kumanda evet biraz sıkıntı ama bende açılmama gibi bir problem yok. benim yazılım 3.62.35 belki yazılımsal dır.TV yi alalı bir ay kadar oldu. görüntü kalitesi güzel şikayetim yok.
ama ara ara kapalıyken kumandaya basıyorsun açılmıyor. ışığı yanıp sönmeye başlıyor. fişi çekip yeniden takınca açılıyor.
kumanda zaten fiyasko ortadaki sert tuşlar çoğu zaman iki üç basmada çalışıyor.
bu sorunları yaşayıp da çözüm bulan var mı arkadaşlar