pretender88
Yeni Üye
usta redline m220 dönüşüm attım tuner birçok frekansı algılamıyor türksat mesela sadece trt var diğer uydularda da sadece 3 4 tp var sorunu nasıl çözerimg40 g140 olur
usta redline m220 dönüşüm attım tuner birçok frekansı algılamıyor türksat mesela sadece trt var diğer uydularda da sadece 3 4 tp var sorunu nasıl çözerimg40 g140 olur
Dönüşümden sonra kör tarama şart bu tür cihazlarda
ustam dosyayı atar msınz next amigo plustan i400 tiger a usb dönüşüm yazılımı için.i400 yüklersen empire iptv verir 1 aylık ama çok stabil bir yazılıma kavuşur
ama kumanda değiştirmek zorundasın onun için sungate vipstar plus lm tuşlu kumanda kullanmalısın
bu kumanda ile tüm dönüşümleri yönetebilirsin boş olunca olmazsa sana usb mod yazılımı hazırlarım usb ile atarsın
kumandayı hazır et pm at eklerim ok
usta pm atamadım burdan yazıyorumi400 yüklersen empire iptv verir 1 aylık ama çok stabil bir yazılıma kavuşur
ama kumanda değiştirmek zorundasın onun için sungate vipstar plus lm tuşlu kumanda kullanmalısın
bu kumanda ile tüm dönüşümleri yönetebilirsin boş olunca olmazsa sana usb mod yazılımı hazırlarım usb ile atarsın
yazılımı usb den nasl atailirimdeneme yanılma ile cihazına tiger i400 pro yukle dene
Donanım sürümü: HSP06-A-2-16i400 yüklersen empire iptv verir 1 aylık ama çok stabil bir yazılıma kavuşur
usta forever server sadece gx6605 chiplerde mi çalışır önerebileceğin 512 ve üzeri bellekli ihaz var mı dönüşüm içinnext amigo plus to tiger i400 pro usb mod yazılımı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
önemli not : yazılım usb ile atılacak kumanda değişecektir yazılımı attıktan sonra kesinlikle onlineden güncelleme yapmayın
uyumlu kumanda : sungate vipstar plus kumandası ile tüm dönüşümlere kullanabilirsiniz
ustam cahilliğime ver ama bunu usbye atıp menüden usbden güncelle seçeneği işe mi yükleyeceğiznext amigo plus to tiger i400 pro usb mod yazılımı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
önemli not : yazılım usb ile atılacak kumanda değişecektir yazılımı attıktan sonra kesinlikle onlineden güncelleme yapmayın
uyumlu kumanda : sungate vipstar plus kumandası ile tüm dönüşümlere kullanabilirsiniz
yükleme talimatını sıralar mısnz ustam bir zahmetustam cahilliğime ver ama bunu usbye atıp menüden usbden güncelle seçeneği işe mi yükleyeceğiz
yoksa boş usb ye bunu atıp cihazı başlatırken bunu cihaz kendi mi kuracak
ustam çok teşekkür ederim menüden güncelleme ayarına gelerek yüklemeyi yaptım süper oldu elinize sağlıksize yazılımı orginal yazılımı nasıl yüklerseniz aynı yaptım usb ile yükleyeceksiniz okadar kolay gelsin
usta teşekkür ederim yazılımı yükledim bir sorum olacak. bu i400 pro ya bilgisayardan ip girerek bağlanıp cccam vs yüklemesi yapabiliyor muyuzsize yazılımı orginal yazılımı nasıl yüklerseniz aynı yaptım usb ile yükleyeceksiniz okadar kolay gelsin
ustam zahmet olmazsa usb ile orjinal yazılıma dönmek için hangi dosyayı yüklemem gerekir ? şimdilik iyi cihaz. ama olur da ilerde dönmek gerekirse diye sordumcihazı güncellersen orginal i400 olacak kodlama
şuan kodlama orginal yazılımla uyumlu güncellersen değişecek
tekrar yazılım yapılması gerekecek ama güncellemezsen istediğin zaman usb ile orginal yazılıma dönebileceksin