kumanda avrupa standartlarında kullanılan bir kumanda olan LM kumanda ile bütün yazılımlar sıkıntısız çalıştı yarın serkan ile flash 16 lık yükseltip farklı yazılımlar denicez bakalım neler yapılabilir göz cuma günü halledecem org göz siyah ekran ama kumanda işlev yapıyor burda üretici firma ile deneriz büyük ihtimalle gene mag serisinde olacak gibi gözdetebrikler güzel bir çalışma olmuş redline ilk çalıştığım modellerdendi sana kolay gelsin
takıldığın bir yer olursa yaz yardımcı olurum
6 stalker girişi hacihaz test aşamasında 36 tane dönüşüm sıkıntısız halde dönüşüm yapılmıştır stalker 6 url girişi vardır vanilla 1 yıl aktiftir bir kaç eksikten sonra diğer tüm eksikler halledilip yazılımların tamamı verilecektir
Shpe. 1507g işlemci ama buna o kadar para asla verilmez zaten homotech 1200 se ile aynı cihaz işlemciye kadar aynı yazılımlar uyuyor zamanında denemiştim çünkü senin bana yolladıgın cihazla sn değiştirip Spider t888 modelini atıp tüm iptv leri aktif ettim video çekmiştim oud da bir admine attım bana yapamazsın demişti 2 sene önce 2024 kadar DOCTOR iptv gün verdi en uzunu oydu mesala6 stalker girişi ha
Bunun işlemcisi ne ramazan,mstar mı
Hocam sana zahmet bu yazılımı ve nasıl yukleyecegimizi verişlemci 1506 A işlemcidir aslında çok iyi bir işlemcidir ama zamanında firma ilgisiz davrandı
yeni yazılımlara kimse mudahale etmesin diye bir engelleme koyuldu header bölümüne yeni bir checksum deyeri koyuldu zamanında çok uğraştım sunplus modellerle decompile eden ilk kişilerdik platini ile programını ilk yapan kişilerdik sonra herşey puplic olunca bizde bıraktık bak bu belki işine yarar echolik v4 modelin kumanda yeri
bunun yerine orginali ekleyebilirsin ama headerde checksum değerini bilmen gerekiyor tam bir amelyat
bu echolinkte 4 adet farklı kumanda kullanılmış dikkatlice bakarsan göreceksin redlinede öyle yapıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
oluyor ama dönüşüm tuner gelmiyor ne zaman tuner sorunu çöözüldü anca ozaman dönüşümler sağlıklı olur redline prote hatası sıkıntı değil keşke protech hatası kadar basit olsa keşkeHocam tornado v4 lite yazılımını ve nasıl alacağımız yazarsın sana zahmet