redline TS 2500 plus HD & echolink v4 lite dönüşüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan digiulama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oluyor ama dönüşüm tuner gelmiyor ne zaman tuner sorunu çöözüldü anca ozaman dönüşümler sağlıklı olur redline prote hatası sıkıntı değil keşke protech hatası kadar basit olsa keşke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstadım su retline 1506 a icin protezci hatası vermeyen bir dönüşüm yazilimi verebilirmisin retline 2500 hd plus olanından Şimdiden Tşk ederim.

oluyor ama dönüşüm tuner gelmiyor ne zaman tuner sorunu çöözüldü anca ozaman dönüşümler sağlıklı olur redline prote hatası sıkıntı değil keşke protech hatası kadar basit olsa keşke
Protech hatası nasıl çözülür ustam. Redline g140 modeliyle uğraşıyorum ekrana protech yazısı çıkıyor.

Protech hatası nasıl çözülür ustam. Redline g140 modeliyle uğraşıyorum ekrana protech yazısı çıkıyor.
Çözüleciğini sanmıyorum ama tabii sevgili ramazan daha iyi bilir :ok

GX6605S RAYLAN TGX140 modeli de aynı Redline g140 gibi tuner değiştirdim güzel çalıştı. Ama ekran da yazı rahatsız ediyor.

GX6605S RAYLAN TGX140 modeli de aynı Redline g140 gibi tuner değiştirdim güzel çalıştı. Ama ekran da yazı rahatsız ediyor.
Dün arkadaşım piko 700 internetten update ederken ne olduysa ,cihaz kilitlenmiş ,telefon etti "alocum,getireyim mi" dedi,getir dedim ,onun cihazda flash değişmedi ,4mb lik orjinal flash.O cihaza kendi kullandığım 4 mblik qmax yüklediğimde SN hatası verdi,ve kesin olmamakla birlikte artık bu hatanın kullanılan flashtan kaynaklandığına %80 eminim diyebilirim.
Hatta bu konuda ramazan ile serkan araştırma yapacaklar,tabii ellerine doğru flash geçince.Yani kısaca ,ben SN durumunun flashtan aynaklı olacağını düşünüyorum ,yazılıdan şüpheleniyordum ama ... :)

Dün arkadaşım piko 700 internetten update ederken ne olduysa ,cihaz kilitlenmiş ,telefon etti "alocum,getireyim mi" dedi,getir dedim ,onun cihazda flash değişmedi ,4mb lik orjinal flash.O cihaza kendi kullandığım 4 mblik qmax yüklediğimde SN hatası verdi,ve kesin olmamakla birlikte artık bu hatanın kullanılan flashtan kaynaklandığına %80 eminim diyebilirim.
Hatta bu konuda ramazan ile serkan araştırma yapacaklar,tabii ellerine doğru flash geçince.Yani kısaca ,ben SN durumunun flashtan aynaklı olacağını düşünüyorum ,yazılıdan şüpheleniyordum ama ... :)
Benim flash değiştirdim bazi denedigim yazilimlarda chip hatası veriyor. Umarım çare bulunur.

Bu gmax yazılımı nasıl iyimi.

Benim flash değiştirdim bazi denedigim yazilimlarda chip hatası veriyor. Umarım çare bulunur.

Bu gmax yazılımı nasıl iyimi.
Ben memnunum,onu kullanıyorum ,bana güzel yani sevgili memed3 :)

Usb ile g140 yükledim hiçbir hata vermedi meni ve özellikler ayni

bende sağ üst kösede yazı cıkıyor benim cihaz botech 600 plus

usta link ölmüş indiremedim.
Yenisini vereyim ,bende sildim favoriden ,bunu ekledim ,teşekkür ederim :ok

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu linki google de aç TR çevirip bak :ok

usta ben bir çözüm buldum şu an sorun yok redline g140 yazılımını kullanıyorum. protect yazısı için buldugum çözüm, bin dosyasını açtım protec bmp resmini buldum sildim sorunsuz çalıştı.

Geri
Üst Alt