Deneyelim bakalım sagolasınusta ben bir çözüm buldum şu an sorun yok redline g140 yazılımını kullanıyorum. protect yazısı için buldugum çözüm, bin dosyasını açtım protec bmp resmini buldum sildim sorunsuz çalıştı.
Bu yazılımı denedim wifi bağlantısı kopuyor du kullanmadım. Şu an kullandığım yazılım güzel çalışıyor.Deneyelim bakalım sagolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Portch hatası vermeyen yazılım g140
işlemci sunplus bu yazılımda ben bişi yapamam. benim ugrastıgım gx6605s işlemci.Üstadım sizden bir ricada bulunabilirmişim su protect sorununu çözdüm demissin bende retlane 1500 hd yazılımını atamıyorum sürekli project hatası veriyor rica etsem retlane 1500 hd yazılımını içerisindeki bu sorunu silip dosyayı paylasabilirmisiniz ben yapamadım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstadım sizden bir ricada bulunabilirmişim su protect sorununu çözdüm demissin bende retlane 1500 hd yazılımını atamıyorum sürekli project hatası veriyor rica etsem retlane 1500 hd yazılımını içerisindeki bu sorunu silip dosyayı paylasabilirmisiniz ben yapamadım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstadım sizden bir ricada bulunabilirmişim su protect sorununu çözdüm demissin bende retlane 1500 hd yazılımını atamıyorum sürekli project hatası veriyor rica etsem retlane 1500 hd yazılımını içerisindeki bu sorunu düzenleyip dosyayı paylasabilirmisiniz ben yapamadım.
Süper ,bomba bu haber sevgili memed3usta ben bir çözüm buldum şu an sorun yok redline g140 yazılımını kullanıyorum. protect yazısı için buldugum çözüm, bin dosyasını açtım protec bmp resmini buldum sildim sorunsuz çalıştı.
rs232 ile ancaredline TS 2500 plus yazilimini usb den nasil yüklerim echolink v4 lite
Memoli usta selam forumda mısın hala dönüşüm yapabileceğimiz cihazlar forumda çok farklı başlıklarda bir liste halinde paylaşabilir misin rica etsemtebrikler güzel bir çalışma olmuş redline ilk çalıştığım modellerdendi sana kolay gelsin
takıldığın bir yer olursa yaz yardımcı olurum
ustam bi bilgi versenArkadaslar tuner ve kumanda sorunu yasanan sunpluslarda editleme yapamazsiniz yazilim korumasi yapildi
Yeni bir checksum deyeri eklendi taa 2019 dan beri bunu cozen olmadi en ufak degisimde cihaz bota dusuyor onun icin bosuna ugrasmayin olmayacak ama usb mod veya rs232 ile donusumler yapilir kolay
Ama ayni uyumu yakalamak lazim next amigo plus bir suru uyan yazilim var forjmda var