Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Haklısınız hocam bende baktım fiyatlara da Sony çok pahallı ve kit lensi beş para etmez çok meşhur derecede kötü bir lens. Nikon Z50 aslında tam f/p ürünüydü ancak burada 10000 e satıyorlar çok mantığı yok o fiyatlara almanın. O ikisini elenir bu yüzden ama Fuji XT-30 aradaki 1000 tl fiyat farkına göre bence öne çıkar lensi de 15-45 keskinliği güzel bir lens.Bunun teknik izahını yapan bir döküman var mı çok güzel bir bilgi, görmek isterdim, bu arada siz yazdıktan sonra fiyatlara bir daha baktım, Sony 6000 grubu çok çok pahalı, şu piyasada M50 tüm canon lensleri de bağlama avantajıyla çok öne çıkıyor bana kalırsa Fuji de iyi ama lens bulmak sıkıntı olur, şöyle bir kıyaslama yaptırdım epeyde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben yanlış anlaşılma olmasın diye belirteyim dedim yıllardır Türkçe kamera incelemesi izlemedim belli başlı güvendiğim yerler dışında kamera incelemesi izlemem. Birilerine kamera videosu önermem gerekirse yazdığınız kanalları kullanırım artık teşekkürler bilgi için.Genel değerlendirmede sana katıldığım için yazma gereği hissettim, isim vermeye gerek yok alayı reklamcı, aradan ayrılanlar benim gözümde Timur Akkurt, Teknoseyir biraz da Technopat, Mert ise uzun zamandır tanıdığım Canon türk forumun admini çok sevdiğim bir fotoğraf tutkunu, şu an Canonda çalışıyor ancak hala güveniyorum kendisine objektiflik mevzusunda