ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum genelde böyle konulara yazmamayı tercih ederim ama bizimde dışımızda profesyonel bir tavsiyeye ihtiyacın olabilir, abi eş dost hatta ana baba tavsiyesi bile bir yere kadar.
bütün diyalog ve olaylar gerçek olarak kabul edelim ve farzedelim ki hiçbir kanuni hakkından bi haber 2 tane yetişkin(!) sap bireysiniz, yahu kardeşim bu polisle muhabbet etme soru sorma kendini öne çıkarma çabası nedir, ne gerek var bu saçmalıklara, anlattığın hikayede sürekli konuşup soru soruyorsun, sonrada adamlar ne dese tamam abi diyorsun o zaman en başta susacaksın adam gibi herkes işini yapacak sende kimliğini gösterip uzayacaksın oradan, neyin peşindesin bilmiyorum ama çok boş işler kovalıyorsun, azıcık çık dolaş temiz hava al sosyalleş yaşın genç eğitim durumuna göre açıktan okul oku öğrencilerin takıldıkları mekanlara git, kampçı ol istersen ortamları güzel kızlı erkekli hem başlangıç dışında pek bütçeyede ihtiyaç duymazsın hemde aktif bir sosyal çevren olur , o beyni işgal eden hormonal enerjiyi bir yerde boşaltman lazım, buralar çözüm olmaz emin ol.