Polislerin Yetkileri Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sota Sota eniştem avukat, az önce aradım konuştum. İsteyene de iletişim bilgisini veririm her neyse. Arkadaşın başına geçen olayları anlattım yaklaşık 15 dakikadır bana gülüyor İbo sen benimle dalga mı geçiyorsun kapat telefonu dedi. Ben de inatla konuşmaya çabaladım, ya İbo dedi tamam kanunları bilmiyorsun anlarımda aklın ve mantığın da mı yok dedi. Hayır hazır enişteme küçük düştüm..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Beyler açılın ben polisim... :haha

tenor445faf17c05465a6.gif

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam insanlara lanse ettirilen; hırsızlık, gasp, taciz gibi genellikle gece işlenen suçların önüne geçilmesi adına kurulan bir kolluk kuvveti. Gel gelelim uygulama başladığı tarihten 1 sene sonrasına kadar bu suçlarda azalma olacak mı ? Bu doneler bizlerle paylaşılacak mı ? Zamanında kaldırılması uygun görülmüş bir kuvvet neden daha fazla yetki ile sokaklara salınmış ve bu kişilerin göreve getirilme esnasında sağlık dışında önlerinde bir kriter yok. Komplo teorisi gibi olacak fakat bu arkadaşlar olası bir Millet ayaklanmasına karşı alınmış bir tedbir olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.
Şuraya sadece, ''Osmanlı Ocakları'' yazsam. Gerisini siz anlasanız olur mu? :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Sıkıntı büyük Koray Allah'tan aynı memlekette değiliz ?
Olsak Ne olurki Tamam anlaşıldı Sen benden bıkmışsın TC mi vereyim yazılım yükleyelim bana :haha1:haha1:haha1 Veya teraspy teraspy Emmiye Diyim modlama yapsın bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Zaten demiştim Abi Sende var bişeyler Mitçisin Deyilmi :haha:haha:haha

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum genelde böyle konulara yazmamayı tercih ederim ama bizimde dışımızda profesyonel bir tavsiyeye ihtiyacın olabilir, abi eş dost hatta ana baba tavsiyesi bile bir yere kadar.

bütün diyalog ve olaylar gerçek olarak kabul edelim ve farzedelim ki hiçbir kanuni hakkından bi haber 2 tane yetişkin(!) sap bireysiniz, yahu kardeşim bu polisle muhabbet etme soru sorma kendini öne çıkarma çabası nedir, ne gerek var bu saçmalıklara, anlattığın hikayede sürekli konuşup soru soruyorsun, sonrada adamlar ne dese tamam abi diyorsun o zaman en başta susacaksın adam gibi herkes işini yapacak sende kimliğini gösterip uzayacaksın oradan, neyin peşindesin bilmiyorum ama çok boş işler kovalıyorsun, azıcık çık dolaş temiz hava al sosyalleş yaşın genç eğitim durumuna göre açıktan okul oku öğrencilerin takıldıkları mekanlara git, kampçı ol istersen ortamları güzel kızlı erkekli hem başlangıç dışında pek bütçeyede ihtiyaç duymazsın hemde aktif bir sosyal çevren olur , o beyni işgal eden hormonal enerjiyi bir yerde boşaltman lazım, buralar çözüm olmaz emin ol.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Hiç bir polis vatandaşın cep telefonunu kontrol edemez , onu geçtim etmez zaten. Her polis böyle bir şey yaptığında başının yanacağını bilir , meslekten ihraca kadar gidebilecek bir davranış.

Y Çevrimdışı

YslKly

Yeni Üye
29 Ocak 2020
5
52
Arkadaşlar burası forum sitesi bu konuların konuşulacağı yer burası olmamalı diye düşünüyorum
Madem başına böyle bir iş geldi hukuksuz olduğunu da biliyorsun vaktini burada sızlanmak için harcayacağına şikayet etseydin. Gereği yapılırdı.
Polisin mahkeme kararı olmadan senin telefonunu inceleme hakkı yok, kimsede böyle bir şey yaparak kendini zor durumda bırakmaz.
Ayrıca birde şey demişsin "Benim Elim Kolum çok Uzun Ankara da bir sürü tanıdığım var Bakanlıkta olsun Ve diğer Tayin işleri ile ilgili Bunları sürmek lazım ki akılları başlarına gelsin."
Kendi beyanına göre sana bir haksızlık yapıldığını söylüyorsun ve burada bir forum sitesinde paylaşıyorsun, aynı zamanda da elim kolum uzun söyle yaparım böyle yaparım diyorsun, ya onların eli kolu senden daha uzunsa ne olacak. Arkadaşlar hukuk devletindeyiz yasalar kanunlar var, O yüzden bu tür konuşmalar yaparken nereye gideceğini düşünüp öyle yazmak lazım, kullanılan kelimelere dikkat etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt