Polislerin Yetkileri Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@ibrahimykr Mümkünse uzatmayalım Daha Fazla boş yere gerilmeyelim Nerde ne yapacağımı Kime ne yazacağımı sana soracak değilim Bu Sana Bu konuyla ilgili Son Mesajımdır gerginsin sinirlisin belki X bişeyden Gelip burda şerrini Dökme.
Benim kimseye şerrimi döktüğüm yok, senin hikaye yazıp milletle dalga geçmene artık izin vermeyeceğim. Her gün bir hikaye yazıyorsun, burası Alis Harikalar Diyarı değil.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ben burda fikir almak istedim çünkü sizlerinde yaşadığı yerde de aynı muamele olabilir amacım şu ki Devletin neyi olursan ol Haddini Bileceksin Bu kadar.
Yazılanları ve yazdıklarımı konunun en başından itibaren tekrar okursan "belki" neye tepki koyduğumu anlarsın, yok anlamadan hâlâ benim başıma bu geldi mağdurum diyeceksen beni muhatap alma lütfen... ?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
SEN İŞİNE BAKACAKSIN. Yoksa ben sana iş bulacağım. Milletle dalga geçmene artık izin yok! Bundan sana primde yok Sota Sota
Sen Hastasın Bir doktora Görün Şizofreni Belirtileri Bunlar Dalga geçtiğimi Neye Dayanarak Söylüyorsun? Bana iş Bulacağına Kendine Bul Burda orda buna çatman gerekmez Tekrar diyorum Kimse yazmak Zorunda değil Neyse iyi Günler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kimseye şerrimi döktüğüm yok, senin hikaye yazıp milletle dalga geçmene artık izin vermeyeceğim. Her gün bir hikaye yazıyorsun, burası Alis Harikalar Diyarı değil.
Acilen bir doktora git Paran Yoksa Söyle iş te bulurum sana :hihi:hihi.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sen Hastasın Bir doktora Görün Şizofreni Belirtileri Bunlar Dalga geçtiğimi Neye Dayanarak Söylüyorsun? Bana iş Bulacağına Kendine Bul Burda orda buna çatman gerekmez Tekrar diyorum Kimse yazmak Zorunda değil Neyse iyi Günler.
Her gün bir hikaye yazıyorsun. Senin işin gücün yok belli ki. Büyük ihtimalle Ergen'in tekisin, buradan prim yapmaya çalışıyorsun ama sana artık prim falan yok

Sana iş bulacağım sen merak etme milletle alay etmene artık izin yok

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Her gün bir hikaye yazıyorsun. Senin işin gücün yok belli ki. Büyük ihtimalle Ergen'in tekisin, buradan prim yapmaya çalışıyorsun ama sana artık prim falan yok
Hesaplarımı Kontrol Ettiğimde Bu Forumdan Bir gelir göremedim İbrahim Bak Uzatma Diyorum Hala Yazıyorsun Ortalığı Boş Yere Geriyorsun Tekrar Diyorum YAZMAK ZORUNDA Değilsin.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hesaplarımı Kontrol Ettiğimde Bu Forumdan Bir gelir göremedim İbrahim Bak Uzatma Diyorum Hala Yazıyorsun Ortalığı Boş Yere Geriyorsun Tekrar Diyorum YAZMAK ZORUNDA Değilsin.
SANA PRİM YOK TABİ YAZACAĞIM BOŞ BOŞ HİKAYELER YAZARAK BURADA PRİM KASAMAZSIN..

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
SANA PRİM YOK TABİ YAZACAĞIM BOŞ BOŞ HİKAYELER YAZARAK BURADA PRİM KASAMAZSIN..
Sana Bir Soru Hikaye olduğu Kanaitine Nerden Vardın Hayır Onu Geçtim Ben burda Haddimi Aşmadıkça istediğim şeyi yazarım saygı çervesinde Sen direkt olarak Lan manlı felan dik dik konuşuyorsun Ayıp Yaptığın Çok Ayıp Hem İşi taa nerelere Kadar Getirdin.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sana Bir Soru Hikaye olduğu Kanaitine Nerden Vardın Hayır Onu Geçtim Ben burda Haddimi Aşmadıkça istediğim şeyi yazarım saygı çervesinde Sen direkt olarak Lan manlı felan dik dik konuşuyorsun Ayıp Yaptığın Çok Ayıp Hem İşi taa nerelere Kadar Getirdin.
Yok geç bu masuma yatma ayaklarını seyirciye oynama. İnsanların aklıyla artık alay etmene izin vermeyeceğim. Sen değil mısın günlük hikaye yazan, girin arkadaşın profiline bakın açtığı konulara full hikaye yazıyor. Gelmiş polise bir de dil uzatıyorsun, yok telefonuma baktı yok, alkol testi yaptı. Ancak 10 yaşındaki çocukları kandırırsın burada herkes yaşını başını almış insanlar

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yok geç bu masuma yatma ayaklarını seyirciye oynama. İnsanların aklıyla artık alay etmene izin vermeyeceğim. Sen değil mısın günlük hikaye yazan, girin arkadaşın profiline bakın açtığı konulara full hikaye yazıyor. Gelmiş polise bir de dil uzatıyorsun, yok telefonuma baktı yok, alkol testi yaptı. Ancak 10 yaşındaki çocukları kandırırsın burada herkes yaşını başını almış insanlar
Çok Uzadı Uzadıda Uzayacak Bu iş Çünkü Papağan Gibisin aynı şeyleri Tekrar Edip Duruyosun Artık Sana Cevap Yazmıyacağım.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Çok Uzadı Uzadıda Uzayacak Bu iş Çünkü Papağan Gibisin aynı şeyleri Tekrar Edip Duruyosun Artık Sana Cevap Yazmıyacağım.
Milletle alay etmen bittiyse, git bir işte çalış

Hiç bir durumda cep telefonu kontrolü yapılamaz. Dijital materyal incelemeleri C.M.K. 134. maddesi gereği yapılır önleme aramasında böyle bir uygulama yok.
Arkadaş insanlarla dalga geçiyor, cmuk'u ve kanunları bilmeyen insanlarla.. böyle bir şeyin yaşanmış olması imkansız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Yayaya alkol testi ve Telefon kontrolüne kadar olan kısımlar yıllardır sure gelen uygulamalardır. ( Yayaya Alkol ve Telefon kontrolünün yapılabileceğine imkan vermiyorum. Hiçbir memur başını bilerek yakmak istemez)

Umarım bu konu Trol amacıyla açılmamıştır.
Çünkü, Attığın mesajlardan yola çıkarak karşılaştığın tüm durumlar (iş,ev,özel-gündelik hayat) anormal derece olumsuzluklar üzerine kurulu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yayaya alkol testi ve Telefon kontrolüne kadar olan kısımlar yıllardır sure gelen uygulamalardır. ( Yayaya Alkol ve Telefon kontrolünün yapılabileceğine imkan vermiyorum. Hiçbir memur başını bilerek yakmak istemez)

Çünkü, Attığın mesajlardan yola çıkarak karşılaştığın tüm durumlar (iş,ev,özel-gündelik hayat) anormal derece olumsuzluklar üzerine kurulu
Zaten Koray yerinde olsam hayata küser dışarı çıkmam ?
Felaket tellalı gibi herşey ona denk geliyor.
Yada biz hayatı yaşamıyoruz ?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yayaya alkol testi ve Telefon kontrolüne kadar olan kısımlar yıllardır sure gelen uygulamalardır.

Sence Ben delimiyim Sota Sota Yada ruh hastasımıyım ? Burda Çocukmuyuz sizlerle yada diğer arkadaşlarla laf salatası mı yapacaz yada dalgamı geçecez bunlar bizlere yakışacak şeyler değil ha bu arada demin Avukat biri geldi bize bizim bir müşteri

bunlar Rutin uygulamalar Dedi Telefon olayında abartıya kaçınılmış istersen şikayetçi olabilirsin Gbt üst araması alkol kontrol bunlarda itiraz edemessin Bizim burda yüklü miktarda Mal ele geçmiş diye herkeze aynı muamele yapılıyormuş.

Zaten Koray yerinde olsam hayata küser dışarı çıkmam ?
Felaket tellalı gibi herşey ona denk geliyor.
Yada biz hayatı yaşamıyoruz ?

Walla inan fikoloji ustacım nerde bir aksilik varsa beni bulur memlekette nerde ters biri varsa beni bulur.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sence Ben delimiyim Sota Sota Yada ruh hastasımıyım ? Burda Çocukmuyuz sizlerle yada diğer arkadaşlarla laf salatası mı yapacaz yada dalgamı geçecez bunlar bizlere yakışacak şeyler değil ha bu arada demin Avukat biri geldi bize bizim bir müşteri

bunlar Rutin uygulamalar Dedi Telefon olayında abartıya kaçınılmış istersen şikayetçi olabilirsin Gbt üst araması alkol kontrol bunlarda itiraz edemessin Bizim burda yüklü miktarda Mal ele geçmiş diye herkeze aynı muamele yapılıyormuş.

Walla inan fikoloji ustacım nerde bir aksilik varsa beni bulur memlekette nerde ters biri varsa beni bulur.
Sıkıntı büyük Koray Allah'tan aynı memlekette değiliz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt