I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şuraya sadece, ''Osmanlı Ocakları'' yazsam. Gerisini siz anlasanız olur mu?Hocam insanlara lanse ettirilen; hırsızlık, gasp, taciz gibi genellikle gece işlenen suçların önüne geçilmesi adına kurulan bir kolluk kuvveti. Gel gelelim uygulama başladığı tarihten 1 sene sonrasına kadar bu suçlarda azalma olacak mı ? Bu doneler bizlerle paylaşılacak mı ? Zamanında kaldırılması uygun görülmüş bir kuvvet neden daha fazla yetki ile sokaklara salınmış ve bu kişilerin göreve getirilme esnasında sağlık dışında önlerinde bir kriter yok. Komplo teorisi gibi olacak fakat bu arkadaşlar olası bir Millet ayaklanmasına karşı alınmış bir tedbir olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

gençlik kollarıŞuraya sadece, ''Osmanlı Ocakları'' yazsam. Gerisini siz anlasanız olur mu?![]()
+ halka karşı alınmış önlemler
silivri soğuktur 
Anladım hocam gayet netŞuraya sadece, ''Osmanlı Ocakları'' yazsam. Gerisini siz anlasanız olur mu?![]()

Olsak Ne olurki Tamam anlaşıldı Sen benden bıkmışsın TC mi vereyim yazılım yükleyelim banaSıkıntı büyük Koray Allah'tan aynı memlekette değiliz ?

Veya
Beyler açılın ben polisim...![]()
Beyler açılın ben polisim...![]()

Herkeste bir şeyler vardır...Ben Zaten demiştim Abi Sende var bişeyler Mitçisin Deyilmi![]()
Herkeste bir şeyler vardır...