albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
Tcl mi yoksa TLC mi bu marka?
"T.C" den aklına gelsin hocam
TLC ise bir US/TV kanalı dır
TCL yi iyi takip etmeli,zira bu herifler bu işlerin pir leri oldular yaw
Tcl mi yoksa TLC mi bu marka?
Can Abi iyi günler. Benim Emektar toshiba SV685'i dün sattım. Bu TLC'yi beklememi tavsiye edermisiniz?
Beni de ambilight olayı çok etkiledi. Geceleri film izleme keyfini üst düzeye çıkardığından eminim. Dediğin doğru hocam biraz şans işi tabi.
PHİLİPS oled tvlere bayıldım. Teknoloji mağazından canlı olarak da izledim fakat fiyatıda çok abartmışlar be abi. 85 iyi gibi duruyor. Tabi üstadlar daha iyi bilir albanez Adem Helvacı
Abiler selamlar, philips 50pus8505 almayı düşünüyordum. Ama bu baslık altındaki dört sayfayı okuyunca vazgeçtim. ? Yorumlarda da genel anlamda philips hakkında çok şikayet var.
Turizmde olduğumdan dolayı kışın 6 ay televizyon benim için çok değerli. Bundan dolayı herkes gibi iyi düşünüp bütçeme göre en iyi televizyonu almalıyım. 50-55 inç aralığında 5000-10000 arası ne önerirsiniz abi.
Oky tcl den hafızama kazıdım sağol abi"T.C" den aklına gelsin hocam
TLC ise bir US/TV kanalı dır
TCL yi iyi takip etmeli,zira bu herifler bu işlerin pir leri oldular yaw
Abi sen grundig ilana koymuşun ama hiç arayan sana ulaşamıyor. Telefonun ya kapalı,açıksada cevap veren yok.niye sattın onu anlamadım
bırak kalsın yaw,gittiği yere kadar da gitsin,ben satmam valla,bazen şöyle bir dalıyorum ülen varmı bundan iyisi diyorum
geçen bir arkadaş geldi aaa hocam Tosh un sen demekki PDP si varmış dedi
ülen gören paneli ve de tanımayan kafadan Plazma zannediyor ben de heee heee diyorum
açıkçası ben artık OLED leri takip ediyorum hem de uzun zamandır ama fiyatlarını da hiç sevmiyorum yaw
LCD lerden bir cacık olmaz artık,sadece ucuza bir şeyler alıp bir şeyler izlenir o kadar
Sen şimdi sakın Kati/916 yı da satmaya kalkma! varsın o da durusm,ben de 1 seneden fazladır duruyor yedeğe attım dursun
zira ne panellerin dahilileri nede haricileri Receiver lar da beş para etmiyor!
Alınmaz olurmu alınır elbet.Ama 65 inch için o fiyat yanlıştır büyük ihtimalle.Arkadaşlar
philips 65oled935/12 modeli tv almayı düşünüyorum vatanda bi arkadaşım var o söyledi 15 güne kadar gelcekmiş yeni bi model sound bar lı fiyatı 13 civarı dedi sizce alınır mı ?
Alınmaz olurmu alınır elbet.Ama 65 inch için o fiyat yanlıştır büyük ihtimalle.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tüm Oled tv lerde yanma riski oldukça yüksektir bu tv lerde atv,show gibi tv kanalları seyretmek pek doğru değil uzun izleme sürelrinde statik logo izi kalıcı olablir.2019,2020 ürünlerinde bunları elimine etmek ya da azaltmak için ciddi uğraş veriliyor bunu Philips'de yapıyor özellikle yapay zeka destekli P5 çipiyle.Yeni gelceği için kampanya fiyatı olcakmış ben pek anlamam tv lerden bilginiz varsa bilgilendirirmisiniz phlipsh hakkında bunlardaki o led lerde de yanma oluyor mu
O fiyat kesinlikle yanlıştır Kardeşim. 65 oled 13 bin asla olamaz bide yeni model İnşaallah dediğiniz fiyat olur ben de TV bakıyorum ÇünküArkadaşlar philips 65oled935/12 modeli tv almayı düşünüyorum vatanda bi arkadaşım var o söyledi 15 güne kadar gelcekmiş yeni bi model sound bar lı fiyatı 13 civarı dedi sizce alınır mı ?