albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
o kişiyi tanıyorum güzel işler çıkarıyor açıkçası,sanırım Polonyalı kendisi ve bu işler de Polaklar
hem iyi hem de sağlam dürüst oluyor yani marketing olayı yok
VA oldumu siyahlar elbette iyi ama devamı ne ona bakmak lazım!
CR de iyi ama devamı nedir! oana da ayrıca bakmak lazım
adam var siyah tonların dan anlamıyor ve her tarafı simsiyah görünce abi siyahlar muhteşem diyor yaw
halbuki o sahnede o esnada her yer siyah değildir ve mutlaka hareketli bir resim izliyorsanız ki aynen böyledir
o zaman siyah tonlamasına ihtiyaç vardır ama Sharp ın üst düzey panelleri hariç hiç bir VA panel de (QLED dahil)
öyle doru siyah üretilemiyor tonlamalı olarak,her yer kap karanlık oluyor
ya da adama Pio PDP den o sahneyi açacaksın bak bakalım siyah sahneler nasılmış diye gözüne sokacaksın!
CR ye gelirsem VA da iyidir ama sadece iyidir öyle ne Pio gibi nede PJ gibi CR değerine çıkamazlar!
sadece biraz iyidir o kadar(IPS lere göre)
Not;iyi bir IPS de örneğin benim bu son aldığım Grundig de siyahlar oldukça iyi tonlamalı olarak üretiliyor
VA lara göre ki bu ciddi bir durumdur! NanoCell de öyledir siyah tonlamada!
CR değeri ise bana göre her iki panel de çok başarılı dğeildir! sürekli birilerinin bunları öne sürerek
VA şöyledir VA böyledir .... yaw ikisi de mok aslında! ama birisi onu döver birisi bunu dövere getirip
insanların kafasını mikiyorlar!
IPS ler Nano ile ciddi başarıya ulaştılar ama ben demiyormuki PDP yi de döver,yani o kadar da değil
Konuya gelirsem,ben 8505 için bugün ne abartacak bir resim gördüm ne de tatlı bir fiyat gördüm ama ileride
50/58 olarak F/P gibi bir durum ortaya çıkarsa,ne ala
yoksa bugünden üstüne atlanacak bir durumu yoktur
hem iyi hem de sağlam dürüst oluyor yani marketing olayı yok
VA oldumu siyahlar elbette iyi ama devamı ne ona bakmak lazım!
CR de iyi ama devamı nedir! oana da ayrıca bakmak lazım
adam var siyah tonların dan anlamıyor ve her tarafı simsiyah görünce abi siyahlar muhteşem diyor yaw
halbuki o sahnede o esnada her yer siyah değildir ve mutlaka hareketli bir resim izliyorsanız ki aynen böyledir
o zaman siyah tonlamasına ihtiyaç vardır ama Sharp ın üst düzey panelleri hariç hiç bir VA panel de (QLED dahil)
öyle doru siyah üretilemiyor tonlamalı olarak,her yer kap karanlık oluyor
ya da adama Pio PDP den o sahneyi açacaksın bak bakalım siyah sahneler nasılmış diye gözüne sokacaksın!
CR ye gelirsem VA da iyidir ama sadece iyidir öyle ne Pio gibi nede PJ gibi CR değerine çıkamazlar!
sadece biraz iyidir o kadar(IPS lere göre)
Not;iyi bir IPS de örneğin benim bu son aldığım Grundig de siyahlar oldukça iyi tonlamalı olarak üretiliyor
VA lara göre ki bu ciddi bir durumdur! NanoCell de öyledir siyah tonlamada!
CR değeri ise bana göre her iki panel de çok başarılı dğeildir! sürekli birilerinin bunları öne sürerek
VA şöyledir VA böyledir .... yaw ikisi de mok aslında! ama birisi onu döver birisi bunu dövere getirip
insanların kafasını mikiyorlar!
IPS ler Nano ile ciddi başarıya ulaştılar ama ben demiyormuki PDP yi de döver,yani o kadar da değil
Konuya gelirsem,ben 8505 için bugün ne abartacak bir resim gördüm ne de tatlı bir fiyat gördüm ama ileride
50/58 olarak F/P gibi bir durum ortaya çıkarsa,ne ala
yoksa bugünden üstüne atlanacak bir durumu yoktur