Hocam ben de televizyonun tam ortasını göz hizama gelecek şekilde ayarladım.Mutlu ve mesudum
Can Abi iyi günler. Benim Emektar toshiba SV685'i dün sattım. Bu TLC'yi beklememi tavsiye edermisiniz?şimdi bu hafta TCL lere odaklandım yaw
zira bu TPV nin gazladığı maldan açıkçası pek hoşlanmadım,fiyatı bile uygun olsa
bnen TPV dedinmi biraz uzağım onlara,artık zira herifler istenen üst seviye TV leri
artık üretmiyorlar ki aslında bütün bunların altyapısı bu herifler de çok ciddi vardır!
Geçmişte bunlar Pro-LED/FALD panel işinde çok çok iyiydiler
yine bazı yıllar HiEnd serilerinde yine çok iyiydiler
yine bazı HiEnd lerde ise zaten Sharp panel kullandılar
ancak diğer sorunlar ve özellikle USA ve Avustralya pazarlarını kaybedince heriflerin kimyası bozuldu!
bu şimdiki panelleri uyduruk yaw,gerçekten sankim Dükkanı kapatıyoruz moduna girmişler gibi
"OLED" leri ise üstüne koyarak devam ediyor
ancak pazarları ciddi küçük bunların,USA olmadan TV mi satılır yaw
Bir tutturmuşlar Hue&Ambilight yaw millet duvarmı izleyecek bunun için
TPV en büyük idi ama şimdi SkyWorth/HiSense/TCL/ChagHong bunları fena solladılar TV işinde!
++
TCL yi de bir süre yabancı yerlerdne izliyorum,eskiden de izlerdim ve iyi işlere imza attıkları gibi herfifler
belli ki derslerine çok güzel çalışmışlar...
örneğin bugün USA da 55lik veya 65lik bir "FALD" olan panelleri örneğin Samsung ve Sony nin yarı fiyatına gibi satılıyor!
keşke TR de böyle olsa ama nerdeee
FALD da ciddi iyiler hatta en iyisi bu herifler oldu
ve neticede herifler satıyor ama fiyat fiyat fiyat UCUZ yaw,gidip iki katı fiyatına neden Sony alsın ki insanlar?
yaklaşık aynı değerlerde resim üretiyorlar!
neyse TCL nin TR macerasını da yakın da görürürz
TCL tam VA cıdır bu arada!
Tcl mi yoksa TLC mi bu marka?
Abiler selamlar, philips 50pus8505 almayı düşünüyordum. Ama bu baslık altındaki dört sayfayı okuyunca vazgeçtim. ? Yorumlarda da genel anlamda philips hakkında çok şikayet var.
Turizmde olduğumdan dolayı kışın 6 ay televizyon benim için çok değerli. Bundan dolayı herkes gibi iyi düşünüp bütçeme göre en iyi televizyonu almalıyım. 50-55 inç aralığında 5000-10000 arası ne önerirsiniz abi.
Günaydın,O kadar yüksek bütçe varsa QLED veya OLED panel bakabilirsin.
Ama Philips ve LG servis konusunda iyi anılar yaşatmadığı için Samsung daha alınası duruyor.
Samsung QLED sizin için daha iyi olacaktır.
Tabi kullanım senaryosunu da paylaşırsanız daha nokta atışı tavsiyeler vermemize yardımcı olmuş olursunuz.
Hocam Philips tv kullanıcısı olarak bende yorum okuyarak alıp almamak arasında kalmıştım. Fakat elektronik biraz şans işi ve philips ile ilgili okuduğum şikayetleri farklı markalar ile ilgili de okudum ve şunu anladım sorunsuzu yok tabi biraz dediğim gibi şans işi. Gelelim alınır mı konusuna bence hiç düşünmeden alınabilir hız görüntü kalitesi ve en büyük artısı kesinlikle ambilight. Dizi ve film izleyen biri olarak ambilight ile film izleme keyfine doyamazsınız.Günaydın,
Genel olarak dizi ve film izliyorum. Pek playstation meraklısı değilim açıkcası fakat Bilgisayarı kullanıyorum devamlı hdmı ile bağlanırım. Ses olayını da soundbar ile çözmek istiyorum.
Beni de ambilight olayı çok etkiledi. Geceleri film izleme keyfini üst düzeye çıkardığından eminim. Dediğin doğru hocam biraz şans işi tabi.Hocam Philips tv kullanıcısı olarak bende yorum okuyarak alıp almamak arasında kalmıştım. Fakat elektronik biraz şans işi ve philips ile ilgili okuduğum şikayetleri farklı markalar ile ilgili de okudum ve şunu anladım sorunsuzu yok tabi biraz dediğim gibi şans işi. Gelelim alınır mı konusuna bence hiç düşünmeden alınabilir hız görüntü kalitesi ve en büyük artısı kesinlikle ambilight. Dizi ve film izleyen biri olarak ambilight ile film izleme keyfine doyamazsınız.