6 aylık cihaz sıfır ayarında değildir! Gelelim nedenine; aldığınız TV kurulum için servis geldiğinde genellikle şu sözü işitirsiniz; "bir ay içinde bir sorun çıkarsa değişim yapılır" tarzı neredeyse klasik bir cümledir ama tüketici kanunu bir ay içinde değil 6 ay içinde üretimden kaynaklı bir sorun çıktığında bunu ayıplı mal olarak tanımlar (benim iade sürecinde uygulanan bu madde idi), dolayısıyla kullanımı 6 ayı geçmiş olan bir TV, sıfır TV garantisi koşullarında olan değişim hakkı zora girmiştir! Maalesef kullanıcıların bir çoğu bu haklarını bilmediğinden sorun yaşıyor.Hocam 6 aylık cihaza ben 2. El demem kusura bakmayın o benim gözümde sıfır ayarındadır garantisi devam ediyor hala. Gidip incelerim bi sıkıntısı yoksa neden uygun fiyata almayayım ki. Sıfır aldığım birşeyin sıkıntısız çıkma garantisi varmı.
Diseq ayarına bakın.Merhaba bu TV yi kullanma varmı hâlâ. Uydu kanalları gidince TV sıfırladık şimdi hiç bir şekilde turksat TKGS gelmiyor sat-0 diye bir uydu buluyor orada da Rusça sanırsam üst köşede 5 yazan bir kanal var carton network çıkıyor birde kanal D diğer kanallar yok
Tek LNBDiseq ayarına bakın.
Kabloyu, konnektörleri, lnb merkezlemesini kontrol edin.Tek LNB