Philips 55Pus7303 inceleme

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Hocam 6 aylık cihaza ben 2. El demem kusura bakmayın o benim gözümde sıfır ayarındadır garantisi devam ediyor hala. Gidip incelerim bi sıkıntısı yoksa neden uygun fiyata almayayım ki. Sıfır aldığım birşeyin sıkıntısız çıkma garantisi varmı.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
286
55
Hocam 6 aylık cihaza ben 2. El demem kusura bakmayın o benim gözümde sıfır ayarındadır garantisi devam ediyor hala. Gidip incelerim bi sıkıntısı yoksa neden uygun fiyata almayayım ki. Sıfır aldığım birşeyin sıkıntısız çıkma garantisi varmı.
6 aylık cihaz sıfır ayarında değildir! Gelelim nedenine; aldığınız TV kurulum için servis geldiğinde genellikle şu sözü işitirsiniz; "bir ay içinde bir sorun çıkarsa değişim yapılır" tarzı neredeyse klasik bir cümledir ama tüketici kanunu bir ay içinde değil 6 ay içinde üretimden kaynaklı bir sorun çıktığında bunu ayıplı mal olarak tanımlar (benim iade sürecinde uygulanan bu madde idi), dolayısıyla kullanımı 6 ayı geçmiş olan bir TV, sıfır TV garantisi koşullarında olan değişim hakkı zora girmiştir! Maalesef kullanıcıların bir çoğu bu haklarını bilmediğinden sorun yaşıyor.
Tüketici Kanunu ilgili madde:
MADDE 10- (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir.

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
540
Merhaba bu TV yi kullanma varmı hâlâ. Uydu kanalları gidince TV sıfırladık şimdi hiç bir şekilde turksat TKGS gelmiyor sat-0 diye bir uydu buluyor orada da Rusça sanırsam üst köşede 5 yazan bir kanal var carton network çıkıyor birde kanal D diğer kanallar yok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,810
Merhaba bu TV yi kullanma varmı hâlâ. Uydu kanalları gidince TV sıfırladık şimdi hiç bir şekilde turksat TKGS gelmiyor sat-0 diye bir uydu buluyor orada da Rusça sanırsam üst köşede 5 yazan bir kanal var carton network çıkıyor birde kanal D diğer kanallar yok
Diseq ayarına bakın.

Geri
Üst Alt