Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
1kw Qled panda panel kafi ?Kaç kw lik abi?
1kw Qled panda panel kafi ?Kaç kw lik abi?
Hep bi soru hep bi soru yaaaKaç kw lik abi?
Biz şerefe dersek sabah işe gidemezler ?Hep bi soru hep bi soru yaaa
bir kere de ''şerefe'' de be kardeşim
Forum zaten senin beyaaaaa ?Biz şerefe dersek sabah işe gidemezler ?
Sota 'yada haber verin forum benim artık deriz kalkmadan ???
Dur daha başlamadık. O yüzden bilincim yerinde ?Forum zaten senin beyaaaaa ?
Fikoloji hocam regal 58rh0lu mu vestel 58u9510 muDur daha başlamadık. O yüzden bilincim yerinde ?
U9600Fikoloji hocam regal 58rh0lu mu vestel 58u9510 mu
Tavsiye vermedi yahu secim yapti djdjdYakalandın sevgili F fikoloji (tavsiye vermiyordun)
2023 e daha çok varTavsiye vermedi yahu secim yapti djdjd
Regal 50R 753 u hakkında fikrin nedir, gerçi sen Toshiba seversin.@fikoloji,Modellere göre yorum yaparım. Misal u9510 inceledim ve cihaz da bazı iyileştirmeler gerekiyor mb180e nin ilk üretildiği TV bu nedenle sorunlar çıkabilir yada çıkıyor. Bir sonraki versiyon olan u9600 de bu iyileştirmeler yapılarak sürüldü piyasaya. He bu da yazılımsal geliştirme olur.
Tv aldim sonunda hocam hepsiburadayi aradim panel nimarasi ogrenemk icin bana stok kodunu verdi HBV ile basliyor falan bu mu size vermemiz gereken kodModellere göre yorum yaparım. Misal u9510 inceledim ve cihaz da bazı iyileştirmeler gerekiyor mb180e nin ilk üretildiği TV bu nedenle sorunlar çıkabilir yada çıkıyor. Bir sonraki versiyon olan u9600 de bu iyileştirmeler yapılarak sürüldü piyasaya. He bu da yazılımsal geliştirme olur.
Hayırlı olsun Hakan, iyi günlerde kullan. Hangi televizyonda karar kıldın ?Tv aldim sonunda hocam hepsiburadayi aradim panel nimarasi ogrenemk icin bana stok kodunu verdi HBV ile basliyor falan bu mu size vermemiz gereken kod