Paneller hakkinda bilgi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Modellere göre yorum yaparım. Misal u9510 inceledim ve cihaz da bazı iyileştirmeler gerekiyor mb180e nin ilk üretildiği TV bu nedenle sorunlar çıkabilir yada çıkıyor. Bir sonraki versiyon olan u9600 de bu iyileştirmeler yapılarak sürüldü piyasaya. He bu da yazılımsal geliştirme olur.

4 Çevrimdışı

4601Hkn

Yeni Üye
22 Ocak 2021
23
44
Modellere göre yorum yaparım. Misal u9510 inceledim ve cihaz da bazı iyileştirmeler gerekiyor mb180e nin ilk üretildiği TV bu nedenle sorunlar çıkabilir yada çıkıyor. Bir sonraki versiyon olan u9600 de bu iyileştirmeler yapılarak sürüldü piyasaya. He bu da yazılımsal geliştirme olur.
Regal 50R 753 u hakkında fikrin nedir, gerçi sen Toshiba seversin.@fikoloji,

Son düzenleme:
X Çevrimdışı

XYLON

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tv aldim sonunda hocam hepsiburadayi aradim panel nimarasi ogrenemk icin bana stok kodunu verdi HBV ile basliyor falan bu mu size vermemiz gereken kod

Geri
Üst Alt