I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Benzinli araçlarda fren servosu emme manifoldundan vakumu alır. Dizel araçlarda ise ya mekanik ya da elektriksel olarak işlev görür. Arkadaşın aracı muhtemelen dizel ve elektriksel tipte servoya sahip bir araç. Alternatör yeterli akım üretemedigi için servo devre dışı kalmış gibi görünüyor.Fren sistemi motora bağlıdır. motor üzerinden vakum yapar.
Motor stop etmediği sürece vakum devam eder.
siz ilginç tecrübe yaşamışsın bunu arasfiracağım.
Araç marka ve modeli neydi.
Bende o yüzden marka model bilgisi olmadan demiştim. Çok teşekkürler.Benzinli araçlarda fren servosu emme manifoldundan vakumu alır. Dizel araçlarda ise ya mekanik ya da elektriksel olarak işlev görür. Arkadaşın aracı muhtemelen dizel ve elektriksel tipte servoya sahip bir araç. Alternatör yeterli akım üretemedigi için servo devre dışı kalmış gibi görünüyor.
Eee, herkesin ilgi alanıB baran5454 slowfood evet markayı yazmayı unutmuşum.Akşam ancak vakit bulup foruma gelebildim.Araç dizel evet bu kadar teknik bilgiyi nasıl biliyorsunuz Ben de araçlardan anlarım ancak benim anladığım şanzıman,motor güçleri donanım vb. gibi.Böyle teknik bilgiler bilmiyorum açıkçası.
Bende donanım kısmından ve motor güçlerinden pek anlamıyorum. teraspy hocamın dediği gibi ilgi alanı.B baran5454 slowfood evet markayı yazmayı unutmuşum.Akşam ancak vakit bulup foruma gelebildim.Araç dizel evet bu kadar teknik bilgiyi nasıl biliyorsunuz Ben de araçlardan anlarım ancak benim anladığım şanzıman,motor güçleri donanım vb. gibi.Böyle teknik bilgiler bilmiyorum açıkçası.
Bense arabadan hiç anlamam ama düne kadar yağını kendim değiştirirdim köyde ,sökmek-takmak hoşuma gider ,hele ön yayları değiştirmem vardır korku filmi gibidir ,bir ara unutmazsam muhabbet konusunda anlatırım mutlakaBende donanım kısmından ve motor güçlerinden pek anlamıyorum. teraspy hocamın dediği gibi ilgi alanı.
Yay sıkıştırma aparatı yoktu sanırımBense arabadan hiç anlamam ama düne kadar yağını kendim değiştirirdim köyde ,sökmek-takmak hoşuma gider ,hele ön yayları değiştirmem vardır korku filmi gibidir ,bir ara unutmazsam muhabbet konusunda anlatırım mutlaka
Allah korusun. Dinlemek isteriz tabii Sayın Emmi ama şöyle bir gözümün önüne geliyor, Allah korumuş diyorum. Tabii tahmin ettiğim gibiyse.Bense arabadan hiç anlamam ama düne kadar yağını kendim değiştirirdim köyde ,sökmek-takmak hoşuma gider ,hele ön yayları değiştirmem vardır korku filmi gibidir ,bir ara unutmazsam muhabbet konusunda anlatırım mutlaka
Olmaz mı ,hem de "homemade"Yay sıkıştırma aparatı yoktu sanırım
Yarın unutmazsam anlatırım muhabbette Evet Allah koruduAllah korusun. Dinlemek isteriz tabii Sayın Emmi ama şöyle bir gözümün önüne geliyor, Allah korumuş diyorum. Tabii tahmin etriğim gibiyse.