Deneyim Otomobil aküsü

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood slowfood bende hiç değişim yapılmadı.Ben hep dsg kullandım.Golf 7.5 vardı dsg,Tiguan vardı dsg.Hiç bozulmadı
Kullanım alışkanlıkları çok önemli. Dikkatli olunduktan sonra kolay kolay problem çıkarmıyor. 2011'de kullanmıştım. Gerçekten vites geçişi hissi diye birşey algılamadım. Hele ki honda civic 2011' den sonra.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Ben çok km yapmam.En fazla bu araba kaldı bende.Araç fiyatları artınca değiştiremedim 🙁

Vites geçişleri çok hızlı ve sarsıntısız kesinlikle.Çift kavrama olduğu için diğer vitesi hazırda bekletiyor.Sende ne var şimdi?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ben çok km yapmam.En fazla bu araba kaldı bende.Araç fiyatları artınca değiştiremedim 🙁
Açıkçası ihtiyaç yoksa gerek yok diye düşünüyorum ben kendi şahsıma. Tabii ki değer kazandırma, yatırım v.s. gibi sebeplerle değiştirme niyetinde olan birine kesinlikle neden yapıyor demem. Ama ben fark ettiğiniz gibi biraz pimpirikliyim. O yüzden problemini bildiğim, neresinden ne çıkacağından emin olduğum şeyi elimden çıkarmayı pek istemiyorum.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Açıkçası ihtiyaç yoksa gerek yok diye düşünüyorum ben kendi şahsıma. Tabii ki değer kazandırma, yatırım v.s. gibi sebeplerle değiştirme niyetinde olan birine kesinlikle neden yapıyor demem. Ama ben fark ettiğiniz gibi biraz pimpirikliyim. O yüzden problemini bildiğim, neresinden ne çıkacağından emin olduğum şeyi elimden çıkarmayı pek istemiyorum.
Haklısın.Benim araç bir de servis bakımlı.Bir de alacak araba da bulamadım açıkçası

slowfood slowfood sende hangi araba var?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,461
Peki akıllı şarj teknolojisi olduğu için mi 12.60?Aklımda hep 12.80 %100 şarj diye kalmış!

Bu arada senin araç manuel sanırım
Evet tam dolu olduğunda 12.6v üstüne çıkarmıyor.

Misal tam sinüs hibrit inverter kullanıyorum
akü doldururken 13.5v dolunca sabit 12.7v veriyor.
Buna tampon şarj deniyor akünün boşaltmasını engellemek için verilebilecek minimum gerilim.

Benim araç otomatik AT6 GM üretimi 6T40 Gen 3

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet tam dolu olduğunda 12.6v üstüne çıkarmıyor.

Misal tam sinüs hibrit inverter kullanıyorum
akü doldururken 13.5v dolunca sabit 12.7v veriyor.
Buna tampon şarj deniyor akünün boşaltmasını engellemek için verilebilecek minimum gerilim.

Benim araç otomatik AT6 GM üretimi 6T40 Gen 3
Hay Allah. Bende o kadar yanlama, driftten sonra manueldir sanmıştım. :haha
(Tamamen espridir, başından beri. Samimiyetten diyelim.):ok

Bu arada aisin önceki modellerde mi vardı Başkan?

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Sota Sota resimlerden anlayamadım otomatik olduğunu 🙁 Senin araç donanım olarak dolu.Kaç hoparlör var?Ses sistemi nasıl?

slowfood slowfood bende de Fiorino vardı bir zamanlar.Panelvan olanından.Çok az yakıyor,ben tüketimini çok beğeniyordum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,461
Sota Sota resimlerden anlayamadım otomatik olduğunu 🙁 Senin araç donanım olarak dolu.Kaç hoparlör var?Ses sistemi nasıl?

slowfood slowfood bende de Fiorino vardı bir zamanlar.Panelvan olanından.Çok az yakıyor,ben tüketimini çok beğeniyordum.
Attığım görüntülerde sol altta vites konumu gözüküyor.

Standart ses sistemi 4 kapı + 2 tiz + 1 woofer

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Attığım görüntülerde sol altta vites konumu gözüküyor.

Standart ses sistemi 4 kapı + 2 tiz + 1 woofer
Bendeki de standart ses sistemi ahmet ,2 ön kapıda 2 iç arkada onların üzerinde de homemade tivitır hoparlör :hihi Aküyü çıkarttığımdan ne zaman takıp teybi açsam yeniden ayar istiyor ,artık onu da yapmıyorum,takıyorum kutup başını yallah yola :kiskis

Geri
Üst Alt