Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı 🔥🔥

B Çevrimdışı

berhus

Yeni Üye
13 May 2025
3
36
Cihazı fanın üstüne koyacaksın hocam, fanı cihazın üstüne neden koyuyorsun 🙂
Günaydın. Bir inceleme videosunda izlemiştim sanki hava akımı olur vs gibisinden demişti. Hatta alt tarafında delikler de açabilirsiniz hava akışı sağlasın diye. Yanlış anlamış da olabilirim tabi :)

I Çevrimdışı

ipalo

Yeni Üye
16 Eyl 2018
4
47
selamünaleyküm kolay gelsin arkadaşlar bir şey soracağım ben de next start pro var benim next pro'da şöyle bir sıkıntım var Amazon prime güncellenmiyor güncelleme yaptığımda play Store'dan hata veriyor APK olarak yüklemek isteyenlerin de imza hatası diyor bunu nasıl düzeltebiliriz

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
selamünaleyküm kolay gelsin arkadaşlar bir şey soracağım ben de next start pro var benim next pro'da şöyle bir sıkıntım var Amazon prime güncellenmiyor güncelleme yaptığımda play Store'dan hata veriyor APK olarak yüklemek isteyenlerin de imza hatası diyor bunu nasıl düzeltebiliriz
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyebilirsin 👍

temhem16 Çevrimdışı

temhem16

Aktif Üye
24 Ağu 2018
114
56
Arkadaşlar bu cihazdan alacağım type-c tuner çallşıyor mu bilen varmı.

A Çevrimdışı

atakan2934

Yeni Üye
16 Eki 2022
7
29
Arkadaşlar cihazı aldım 2.4 g ye bağlanınca arada modem ışığı sürekli kırmızı yeşil yanıp duruyor ve bağlanmıyor , 5 g ye bağlanınca böyle bir sorun olmuyor neden olabilir acaba

D Çevrimdışı

deneyimlikullanici

Yeni Üye
31 May 2025
1
25
Arkadaşlar ara ara wifi kopma sorunu yaşayan ben dahil bir çok kişi gördüm. Sorun donanımsal değil, yazılımsal gibi duruyor. Herkes verdiğim veya üzerindeki iletişim adreslerinden wifi kopma sorunu yaşadığını bildirirse ve bu sorunu başkalarınında yaşadığını bildirirse belki bu sorunu düzelttirebiliriz.

Geri
Üst Alt