Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı 🔥🔥

H Çevrimdışı

habercialpay

Yeni Üye
16 Eyl 2018
7
50
ses formatları ile ilgili bir sorunu olmaması lazım kodiden expert modda tüm sesleri passtrough seçtiniz değil mi?

hdr ile alakalı sorunu bildiren birkaç kişi daha oldu sanırım lisan sorunu var next ile görüşüp değiştirin arada böyle sorunlu chipe entegre etmeyi mi unutmuş ne yapmış
Aynen kodiden expert hepsini seçtim, ama box TV de ayar yapmak zorunda kaldım bıraz uğraştırdı deneme yanılma ile ayarladım.
HDR formatlarında sorun olması garip geldi, Vestel nerdeyse 10 senelik tv dede HDR rahat açmakta. Bakalım zamanla yazılımsal ile düzeltilebilir sanırım.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

habercialpay

Yeni Üye
16 Eyl 2018
7
50
ses formatları ile ilgili bir sorunu olmaması lazım kodiden expert modda tüm sesleri passtrough seçtiniz değil mi?

hdr ile alakalı sorunu bildiren birkaç kişi daha oldu sanırım lisan sorunu var next ile görüşüp değiştirin arada böyle sorunlu chipe entegre etmeyi mi unutmuş ne yapmış

Aynen kodi den expert den hepsini açtım. 10 senelik 4k Vestel televizyon var onda HDR formatındaki 4k ister 1080 de sorun yaşamadım İlerleyen zamanla yazılım ile düzeltilebilir sanırım, donanımsal olarak yeterli bir box TV.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

habercialpay

Yeni Üye
16 Eyl 2018
7
50
Selamlar arkadaşlar arasıra takılmalar meydana geliyordu bende güncelleme ile ilgigi araştırma yaptım
Vermiş olduğum linkte güzel bilgi paylaşımış ve bende güncellemeyi yaptım fark evet takılma yapmamakla daha stabil hale geldi

H Çevrimdışı

habercialpay

Yeni Üye
16 Eyl 2018
7
50
Evet arkadaşlar son güncelleme yaptıktan sonra denetimleri aktarabilirim,, Geliştirici menüsü de ikin önceki sürüm hızlı geçişlerde uygulamad2n çıkıyorsunuz şimdi ise daha sitebil hale geldi ve hız geçizlerde bir nebzi çözüldü gibi , Gelişteri seçenekleri den performans modu kapalı iken 1300 Hz sabit çalışmaktaydı (sanırım öyle hatırlıyorum ;) ) şimdi ise performans modu açmadan otomatik halde gerektiğinde 1700 Hz çıkmakta devamlı işlemci 1700 Hz çalıştrmaktans sa böyle deha iyi oldu.

1000036582.jpg
1000036581.jpg
1000036580.jpg

1000036586.jpg
1000036585.jpg
1000036584.jpg
1000036583.jpg

Geri
Üst Alt