Geliştirici ayarlarının içerisinde animasyon ayarları var onları kapatırsanız cihaz biraz daha hızlanır. Ben öyle kullanıyorum.Arkadaşlar Dreamstar Novayı sattım bu cihaza geçtim ama sanki nova nin görüntü kalitesi ve hızı bundan daha iyiydi bilgilendirebilecek birisi var mı bu konuda bunu iade edip novaya geri geçmeyi düşünüyorumtheozan siz ne düşünüyorsunuz hocam tecrübelerinize dayanarak
Bende nova dan buna geçtim bence tam tersi next in görüntü kalitesi daha iyi bence. Ayarlardan görüntü iyileştirmeyi açtınız mı. Birde performans modunu.Arkadaşlar Dreamstar Novayı sattım bu cihaza geçtim ama sanki nova nin görüntü kalitesi ve hızı bundan daha iyiydi bilgilendirebilecek birisi var mı bu konuda bunu iade edip novaya geri geçmeyi düşünüyorumtheozan siz ne düşünüyorsunuz hocam tecrübelerinize dayanarak
Hi-Level HL43DLK13tv modeliniz ne?
Bu yazınızı görünce biraz zort oldum açıkçası. Güldüm birazda kızdım kendime ama sorun yok bugün gidip 55 inç bir sunny satın aldım.Tv full hd görünüyor zaten tv 1080p iken next nasıl 4k göndersin![]()