bir şey olmaz adaptör güç vermez cihaz çeker ne kadara ihtiyacı varsa o kadar çekerBenim cihaz şuan dagitimda evde bir sürü adaptörler var bende. Cihaz gelir gelmez 12w 3 amperlik adaptör taksam cihaz uçmaz dimi ?
sağdaki daha kaliteli görünüyor
Sizin testlerinizi bekliyorum hocam. Bende de KM2 Plus var. 4K remuxlarda görüntü farkı olursa ben de alacağım. Şu an 2TB HDD ile izliyorum.Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Cihaz geldi kurulumu yaptım. Bu yapay zeka görüntü netleştirme ve daha canlı görüntü için hangi ayarları aktif etmem gerekiyor. AIPQ ve Aisr yi nerden acicam ve aktif olduğunu nasıl anlıyorum. Arkadaş konunun ilk başında gorselleri koymuş kapalı halı açık hali diye. Onu nasıl yapıyoruz test etmek için ?
5.5x2.1 dir muhtemelen. Nadir olarak 5.5x2.5 var benzer ölçüde.Bu tv boxların adaptörlerinin ölçüsü nedir arkadaşlar. Ucunun ölçüsü. Amper olarak 2 veya 3 o kadar fark eder mi
selamlar tivimate yi uygulamalarda göremedim nasıl indireceğim1650 ye bu alet bedava arkadaşlar. Aynı işlemcili aleti hiremco 5200 e satıyor. Ben de aldım çok memnunum.
Tabi ki alınır. Tivimate yüklersiniz iptv de işinizi fazla fazla görür. 32 gb hafızaya fazla fazla uygulama sığar zaten
tivimate ücretlidirselamlar tivimate yi uygulamalarda göremedim nasıl indireceğim
Genelde yorumlardan ben de öyle anladım ama Homatics için de hiçbir incelemede bahsedilmeyen bugları var diyen yorumlar da okudum. Daha pahalıya Homatics S905x4 tercih etmeye değer mi sizce? Bir yorumda g31 MP2 artık alınmaz demişsiniz ama bilemedim.cihaz HDD seçiyor!
2Tb bende hiç çalışmadı(Seagate marka)1Tb larda sanırım yine sorun var gibi,bedeki çalıştı ama sendki 1Tb da sorun çıktı yine
exFAT/NTFS her ikisini de denedim bu arada aynı durum oluyor
bende restart bile yapmadı direk cihaz OFF a geçiyordu ayrıca diskleri hem USB2.0 hem de Type-C denedim durum aynı idi
sonuç olarak her ext.HDD yi tanımama gibi sorunu var
2GB RAM genel de bu tip cihazlar için yeterli gelmez
AML ler bana göre hem AllW den hem de Realtekler den biraz daha hızlı ama stabilite konusunda AMLogic ler daha iyi
Rockchip ler ayrı bir alem kağıt üstünde daha iyi ama pratikde adeta saç baş yolduran Box lardır!
ben üst seri tüm RC leri kullandım geçmişte yeni ne kadar RC çıktıysa aldım bir türlü adam gibisine rastlamadım
belki bir tek KHADAS lar da iyi olabilir zira Khadas yazılımda süper!
Box da hala AML bence rakipsiz