Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
H728 av1 desteği yok yeni çıkan işlemci olmasına rağmen,, bunun dışında eksiği yok, mali 31-41-71-161 çıksa nafile Google un kendisi yüksek kontrast renk derinliği,vs uygun değil, görüntü kalitesi arayan boşuna androdlerden medet unmasın Linux, Windows mini PC

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
289
55
Açıkçası andorid 12 olduğu için ntfs desteğinin olacağını düşünüyorum belirli hdd seçmesi ya da açmaması vs albanez abimin dediği gibi adaptörlerini dandik oluşundandır biraz daha yüksek amperli bir adaptörle hddleri tanıma sorunu olacağını sanmam

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
151
36
Sırf realtek görüntü kalitesi için aldım cihazı. Amlogic S905W2 den geçicem bakalım , umarım kaliteli bir görüntü verir

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
Açıkçası andorid 12 olduğu için ntfs desteğinin olacağını düşünüyorum belirli hdd seçmesi ya da açmaması vs albanez abimin dediği gibi adaptörlerini dandik oluşundandır biraz daha yüksek amperli bir adaptörle hddleri tanıma sorunu olacağını sanmam
Bende bir sorun yok 2 Tb hdd ile

photo_2025-03-18_21-30-07.jpg

C Çevrimdışı

cihanbozkir

Yeni Üye
23 Ara 2022
17
34
Çok genel bir sorum olacak. Televizyona bilgisayar bağlamak yerine TV box kullanmanın pratiklik ve kumanda dışında bir avantajı var mıdır? Bilgisayarın yapamayıp da TV box ın yapabildiği neler var?

önce cumanız hayırlı olsun herkesin

++
MiBox bunları yapabiliyorsa helal olsun!
-5Tb lık sanırım harici adaptörlü değilmi? ya da hepsi öyledir diye biliyorum?

sana ilk tavsiyem min. 4 veya 5 Amperlik (5volt) trafo tak,daha sonra her Box da kullanabilirsin

not;çoğu kere bir şekilde reset attırma özellikle fazla güç gerektiren ext.bağlantılar da oluyor
cihazın gücü zaten hikaye yaw power osuruk filan,dediğim şekilde 4/5A lık power takarsan
çoğu sorunlar hatta hepsi gidiyor(denedim senelerce orada biliyorum sonuç;harici çok daha güçlü bir Adaptör gerekiyor)

"YILDIRIM" markası ciddi tavsiyemdir

elimde bunların 5v 3/4/5Amperlik olanları vardır ayrıca 12v içinde 3A lık da vardır
malzeme Çin tabiki ama herifler bu işin adamı dandik 1 dolarlık Çin işi power lar gibi değildir malları

bahsettiğin hız için

-öncelikle Power Adapter
-RAM tabiki
rom la işin olmaz!

sistem(chipset) olarak AML her zaman daha stabil ve hızlıdır
Rockchip/Realtek/AllWinner ben bunları hiç tutamadım

sadece Rockchip ler güçlü hızlı olurdu ama onların da sorunları çok fazlaydı ilallah dedirtiler sonun da
Görüntüyü dert etmezseniz Meanwell çok stabil voltaj verir ama büyük modeli fazla gereksiz olur tabi.

H728 av1 desteği yok yeni çıkan işlemci olmasına rağmen,, bunun dışında eksiği yok, mali 31-41-71-161 çıksa nafile Google un kendisi yüksek kontrast renk derinliği,vs uygun değil, görüntü kalitesi arayan boşuna androdlerden medet unmasın Linux, Windows mini PC
Ses dosyalarını resample yapmadan doğrudan optik çıkışa verebiliyor mu, fikriniz var mı?

Son düzenleme:
blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
Çok genel bir sorum olacak. Televizyona bilgisayar bağlamak yerine TV box kullanmanın pratiklik ve kumanda dışında bir avantajı var mıdır? Bilgisayarın yapamayıp da TV box ın yapabildiği neler var?

Görüntüyü dert etmezseniz Meanwell çok stabil voltaj verir ama büyük modeli fazla gereksiz olur tabi.
Kullanım amacınıza bağlı . Biri android diğeri windows. Her iki platformun birbirine karşı üstünlükleri var. Yayın anlamında android boxın yelpazsi daha geniş. Daha fazla alternatif uygulama sunuyor. Android box gibi mini bilgisayar da var fakat android box kadar kullanışlı değiller. Bilgisayar ile daha iyi bir görüntü elder edersiniz

C Çevrimdışı

cihanbozkir

Yeni Üye
23 Ara 2022
17
34
Kullanım amacınıza bağlı . Biri android diğeri windows. Her iki platformun birbirine karşı üstünlükleri var. Yayın anlamında android boxın yelpazsi daha geniş. Daha fazla alternatif uygulama sunuyor. Android box gibi mini bilgisayar da var fakat android box kadar kullanışlı değiller. Bilgisayar ile daha iyi bir görüntü elder edersiniz
Teşekkürler, belki biraz zorlama iş olur ama Windows üstüne de emulator kurup Android uygulamaları kullanılabilir sanırım. Konudaki android boxı alasım var ama sanki gereksiz olacak izlenimi oluşuyor sürekli, kararsız kaldım biraz. IPTV görüntüsü genel olarak kalitesiz geliyor, iyisine ben denk gelmedim sanırım. Netflix, Disney gibi dijital içerik aboneliği de seyretmeyeceğim, yüksek kalite filmy indirip seyretmeyeceğim, geriye bir tek Youtube kalıyor sanırım.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
617
56
Teşekkürler, belki biraz zorlama iş olur ama Windows üstüne de emulator kurup Android uygulamaları kullanılabilir sanırım. Konudaki android boxı alasım var ama sanki gereksiz olacak izlenimi oluşuyor sürekli, kararsız kaldım biraz. IPTV görüntüsü genel olarak kalitesiz geliyor, iyisine ben denk gelmedim sanırım. Netflix, Disney gibi dijital içerik aboneliği de seyretmeyeceğim, yüksek kalite filmy indirip seyretmeyeceğim, geriye bir tek Youtube kalıyor sanırım.
Benim kullandığım cihaz ve iptv de görüntü olarak neredeyse uydu yayını ile aynı kalitede.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,480
cihazın bence ciddi bir ext.HDD tanıma sıkıntısı var örneğin yukarıda bahsedilmiş 2Tb WD ve tanmış bunu!
benim taktiğim ise 2Tb Seagate idi ve cihazı bir süre sonra kapatıyordu!

bunu denerken şöyle yapmıştım,cihazın kendi 2Amp Trafosu ile denedim cihaz OFF a geçti bir süre sonra
daha sonra trafoyu bendeki 4Amp şile değiştirdim durum yine aynı oldu!

1Tb Intenso da sorun yok

exFAT da denedim sonuç aynı sonra NTFS yaptım yine 2Tb her şartda HDD nin içine girilip açılmadı sadece
ilk taktığım da 2Tb Seagate olarak görüldü sonra OFF

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
276
37
Bu tv boxların adaptörlerinin ölçüsü nedir arkadaşlar. Ucunun ölçüsü. Amper olarak 2 veya 3 o kadar fark eder mi

Geri
Üst Alt