Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
276
37
1650 ye bu alet bedava arkadaşlar. Aynı işlemcili aleti hiremco 5200 e satıyor. Ben de aldım çok memnunum.

arkadaşlar samsung tv aldım ip tv de maç izlemek için alınır mı bu sadece maç ve film izlerim ip tvden yoksa tv nin uygulamalarından mı kullanayım ücretli alıp
Tabi ki alınır. Tivimate yüklersiniz iptv de işinizi fazla fazla görür. 32 gb hafızaya fazla fazla uygulama sığar zaten

N Çevrimdışı

nasty

Yeni Üye
9 Mar 2025
7
49
arkadaşlar samsung tv aldım ip tv de maç izlemek için alınır mı bu sadece maç ve film izlerim ip tvden yoksa tv nin uygulamalarından mı kullanayım ücretli alıp
Samsung tv lerde m3u iptv diye ücretsiz bir uygulama var. Onu bir deneyiniz isterseniz. Çok stabil ve basit bir uygulama. Sadece maç içinse paranız cebinizde kalır. Ancak harici film ve daha fazlasını isterseniz bu paraya alabileceğiniz iyi bir cihaz olacaktır.

S Çevrimdışı

serci

Yeni Üye
21 Şub 2025
20
27
Samsung tv lerde m3u iptv diye ücretsiz bir uygulama var. Onu bir deneyiniz isterseniz. Çok stabil ve basit bir uygulama. Sadece maç içinse paranız cebinizde kalır. Ancak harici film ve daha fazlasını isterseniz bu paraya alabileceğiniz iyi bir cihaz olacaktır.
1650 ye bu alet bedava arkadaşlar. Aynı işlemcili aleti hiremco 5200 e satıyor. Ben de aldım çok memnunum.

Tabi ki alınır. Tivimate yüklersiniz iptv de işinizi fazla fazla görür. 32 gb hafızaya fazla fazla uygulama sığar zaten
hocam ptt kargosu bizim burada çok iyi olmadığından trendyoldan aldım aynı satıcıdan 1750'ye geldi

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Android kararlı çalışmıyor bunun için mutlak güncelleme şart, 4 çekirdek 1.7 GHz işlemci var ama sanki 600 GHz gibi çalışıyor, şak şak açılması gereken uygulamalar bilmem ne zoru ile açılıyor.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,418
Android kararlı çalışmıyor bunun için mutlak güncelleme şart, 4 çekirdek 1.7 GHz işlemci var ama sanki 600 GHz gibi çalışıyor, şak şak açılması gereken uygulamalar bilmem ne zoru ile açılıyor.
Geliştirici Seçeneklerine girip Performance Mode u aktif etmeniz gerekiyor. Bu mod aktif edilmezse cihaz 1.2 GHZ ile çalışır, aktif edildikten sonra 1.7 GHZ ile çalışır. Aida64 uygulaması ile bunu gözlemleyebilirsiniz.

Screenshot_20250316-191423.png

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
Cihazın içinde çok fazla boş uygulama var. Bunların tamamen kaldırılması gerekiyor. Bununla ilgili bir yazı paylaşacağım . Arayüz çok daha akışkan olacak

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
174
42
Geliştirici Seçeneklerine girip Performance Mode u aktif etmeniz gerekiyor. Bu mod aktif edilmezse cihaz 1.2 GHZ ile çalışır, aktif edildikten sonra 1.7 GHZ ile çalışır. Aida64 uygulaması ile bunu gözlemleyebilirsiniz.

Bunu yapmadan çok fark ediyor mu hocam? Birde niye bunu ayrı bir ayara koymuşlar ki cihazın gerçek gücünü niye kullandırtmıyorlar çok ısınır diye mi acaba?

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
Bunu yapmadan çok fark ediyor mu hocam? Birde niye bunu ayrı bir ayara koymuşlar ki cihazın gerçek gücünü niye kullandırtmıyorlar çok ısınır diye mi acaba?

İşlemci olduğundan daha yüksek frekanslara çıkabiliyor bir problem yok yapabilirsiniz.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
617
56

Mert Temizer'in videosunu izleyince ben aktif ettim. Ayrıca animasyon bölümlerini kapattım.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
174
42
Arkadaşlar bu Google Tv arayüzünü eski Atv arayüzüne nasıl çeviririz? Babamlara böyle çok karışık geliyor. Bunun bir rehberi yada yolu var mı?

N Çevrimdışı

nasty

Yeni Üye
9 Mar 2025
7
49
Stremioda 4 k hdr 130 gb lak filmi sıkıntı olmadan izleyen arkadaşımız var. İnternet bağlantısı ile alakalı sanırım. Benim televizyonda takılmadan izleyebiliyoriken bu cihazda donma mevcut. Onu da kodi ye yönlendirerek çözdüm. Stremionun kendi playeri açmazken kodiye yönlendirme de çatır çatır açıyor.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,482
beyler ben cihazı iade etmiştim cuma günü PTT den dün de iade işlemi kabul edildi msg geldi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt